murb 403 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, Baba napisał: Nie mam aparatu. W telefonie też. Nie wiem, czy wszystkie stacjonarne są bez, czy tylko mnie na lepszy nie stać Aparatem można zrobić zdjęcie panoramiczne. Po prosty nie chcesz pokazać całego tyłka i tyle. O! Edytowano 7 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Aparatem można zrobić zdjęcie panoramiczne. Po prosty nie chcesz pokazać całego tyłka i tyle. O! Nie kuś, bo poszukam darmowej aplikacji do przeróbek zdjęć Żartuję. Teraz czytałam w wojnie domowej w Sudanie... A my się kłócimy o takie pierdoły. Fajny/niefajny, lubi/nie lubi. Kuźwa. Nie wszyscy muszą mnie lubić! Przecież nie każdy ma dobry gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 360 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Baba napisał: Kurde, latam po kuchni. Robiłam polewę na babkę, żeby pęknięcie przykryć Na kruchą babkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Na kruchą babkę? A jak się to robi? Bo mi trzeba wszystko tłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Baba napisał: Nie kuś, bo poszukam darmowej aplikacji do przeróbek zdjęć Żartuję. Teraz czytałam w wojnie domowej w Sudanie... A my się kłócimy o takie pierdoły. Fajny/niefajny, lubi/nie lubi. Kuźwa. Nie wszyscy muszą mnie lubić! Przecież nie każdy ma dobry gust Przykre z tym Sudanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 360 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: A jak się to robi? Bo mi trzeba wszystko tłumaczyć. A czytałas kawał który pisałam o kruchej babce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A czytałas kawał który pisałam o kruchej babce? Nie czytałam ale już zaczęłam snuć wizję wyciskania cytryny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 13 Napisano 7 godzin temu W sumie dobrze, że Maestro napisał tu, że lubi hejt i że wręcz nie może sie czasem powstrzymac. Dla mnie czysta sytuacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 360 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Nie czytałam ale już zaczęłam snuć wizję wyciskania cytryny. To jest głupi kawał i zazwyczaj śmieją się z niego faceci. Tak się długo babkę rúcha aż się babka zrobi krúcha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: To jest głupi kawał i zazwyczaj śmieją się z niego faceci. Tak się długo babkę rúcha aż się babka zrobi krúcha. Tylko dlatego, że napisałaś, że zazwyczaj śmieją się faceci to się powstrzymuję od śmiechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Larry Flynt napisał: W sumie dobrze, że Maestro napisał tu, że lubi hejt i że wręcz nie może sie czasem powstrzymac. Dla mnie czysta sytuacja. Co w niczym nie usprawiedliwia zachowań Twojej żony. W końcu otwórz oczy. Każdy lubi święta i święty spokój, ale bądź chociaż raz w miarę obiektywny w ocenie sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, murb napisał: Nie czytałam ale już zaczęłam snuć wizję wyciskania cytryny. Moja babka jest z tartym skórkami cytryny. Bez soku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 13 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Miecz napisał: Co w niczym nie usprawiedliwia zachowań Twojej żony. W końcu otwórz oczy. Każdy lubi święta i święty spokój, ale bądź chociaż raz w miarę obiektywny w ocenie sytuacji. Musiałbym przeczytać dokładnie te 26 stron. Jestem obiektywny i Ewa co ma usłyszeć to usłyszy. Ale Ty tez cały czas robisz aluzje, podobno nie wskazujesz palcem, a jednak kazdy wie o co chodzi. Może po prostu jednak przestańmy udawac, ze macie ten rozjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Co w niczym nie usprawiedliwia zachowań Twojej żony. W końcu otwórz oczy. Każdy lubi święta i święty spokój, ale bądź chociaż raz w miarę obiektywny w ocenie sytuacji. Najgłupsze co mógłby zrobić, to przyznać nam rację, nawet wtedy gdy ją mamy. To jej facet, powinien ją "chronić"! Na jego miejscu zrobiłabym tak. Ewuś, znam ciebie jak nikt inny. Jesteś wspaniałą i bardzo mądrą kobietą. Nie pasujesz do tego miejsca.. To nie twój level. Czy jak to młodzi mówią. Nie jestem złośliwa. Mówię szczerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, Baba napisał: Nie kuś, bo poszukam darmowej aplikacji do przeróbek zdjęć Żartuję. Teraz czytałam w wojnie domowej w Sudanie... A my się kłócimy o takie pierdoły. Fajny/niefajny, lubi/nie lubi. Kuźwa. Nie wszyscy muszą mnie lubić! Przecież nie każdy ma dobry gust Jak pokarzesz cały tyłek to już nic nie zostanie na deser Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Larry Flynt napisał: Musiałbym przeczytać dokładnie te 26 stron. Jestem obiektywny i Ewa co ma usłyszeć to usłyszy. Ale Ty tez cały czas robisz aluzje, podobno nie wskazujesz palcem, a jednak kazdy wie o co chodzi. Może po prostu jednak przestańmy udawac, ze macie ten rozjem. No to może warto zapoznać się z tematem a nie liczyć na intuicję? Nie pisz o obiektywiźmie, kiedy wiadomo, że koszula bliższa ciału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Najgłupsze co mógłby zrobić, to przyznać nam rację, nawet wtedy gdy ją mamy. To jej facet, powinien ją "chronić"! Na jego miejscu zrobiłabym tak. Ewuś, znam ciebie jak nikt inny. Jesteś wspaniałą i bardzo mądrą kobietą. Nie pasujesz do tego miejsca.. To nie twój level. Czy jak to młodzi mówią. Nie jestem złośliwa. Mówię szczerze. Ale dlaczego mam wam przyznawać rację. Wina leży po środku, jezeli juz chcesz sprawiedliwej oceny. Niejednokrotnie bylem świadkiem jak Maestro hejtował Ewę. A ona tez nie pozostaje dłużna. Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 13 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: No to może warto zapoznać się z tematem a nie liczyć na intuicję? Nie pisz o obiektywiźmie, kiedy wiadomo, że koszula bliższa ciału. Napisałeś, ze lubisz pohejtować. Czasem wręcz nie możesz sie powstrzymać. Dla mnie jasny przekaz. Obala wszystkie inne argumenty. Lubisz. Koniec. Edytowano 6 godzin temu przez Larry Flynt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Larry Flynt napisał: Ale dlaczego mam wam przyznawać rację. Wina leży po środku, jezeli juz chcesz sprawiedliwej oceny. Niejednokrotnie bylem świadkiem jak Maestro hejtował Ewę. A ona tez nie pozostaje dłużna. Tyle. "... Ewuś, znam ciebie jak nikt inny. Jesteś wspaniałą i bardzo mądrą kobietą. Nie pasujesz do tego miejsca..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: Najgłupsze co mógłby zrobić, to przyznać nam rację, nawet wtedy gdy ją mamy. To jej facet, powinien ją "chronić"! Na jego miejscu zrobiłabym tak. Ewuś, znam ciebie jak nikt inny. Jesteś wspaniałą i bardzo mądrą kobietą. Nie pasujesz do tego miejsca.. To nie twój level. Czy jak to młodzi mówią. Nie jestem złośliwa. Mówię szczerze. Facet jest między młotem a kowadłem. Współczuję. Problem w tym, że to ich wspólna narracja doprowadziła ich do tego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: "... Ewuś, znam ciebie jak nikt inny. Jesteś wspaniałą i bardzo mądrą kobietą. Nie pasujesz do tego miejsca..." Tak wiem. A Ty jestes za stara na to wszystko, ale jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Disulfiram 24h 3 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Jak pokarzesz cały tyłek to już nic nie zostanie na deser Siekałbym cię prądem aż zaświeciłbyś jak żarówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Larry Flynt napisał: Ale dlaczego mam wam przyznawać rację. Wina leży po środku, jezeli juz chcesz sprawiedliwej oceny. Niejednokrotnie bylem świadkiem jak Maestro hejtował Ewę. A ona tez nie pozostaje dłużna. Tyle. Mogę odpowiadać za wszystko co tylko wymyślisz, ale to i tak nie zmieni niczego w Twoich relacjach z żoną. To tylko forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Facet jest między młotem a kowadłem. Współczuję. Problem w tym, że to ich wspólna narracja doprowadziła ich do tego miejsca. Chyba żartujesz. Bylem niejednokrotnie świadkiem Twoich atakow na Ewę. Zanim z nią nawet bylem. Bylem świadkiem jak ją wyzywales. Co ci mam powiedzieć? Nie pasuje ci, ze jestes tak samo winny, to trudno. Racji przyznać ci nie mogę. Bo zwyczajnie jestes wspolwinny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Larry Flynt napisał: Tak wiem. A Ty jestes za stara na to wszystko, ale jednak. Zaczynasz od obrażania? Starość to faktycznie argument by siedzieć cicho? A może wręcz odwrotnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Disulfiram 24h napisał: Siekałbym cię prądem aż zaświeciłbyś jak żarówka Świecilbym na Halloween. Dziś widziałem dzieci przebrane jedno było przebrane za minecraft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Facet jest między młotem a kowadłem. Współczuję. Problem w tym, że to ich wspólna narracja doprowadziła ich do tego miejsca. Gdy facet chce żeby baba przestała jazgotać, zamyka jej usta pocałunkiem. Nasz kolega wielokrotnie pisał, że nie jest zadowolony z jej aktywności na tym forum. Zna ją najlepiej. Niech poszuka sposobu jak żonę stąd "wyrwać". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Mogę odpowiadać za wszystko co tylko wymyślisz, ale to i tak nie zmieni niczego w Twoich relacjach z żoną. To tylko forum. Ok. Dla mnie masz wiec taki sam poziom, dzis nawet przyznałeś, ze lubisz to. Napisałem Ci tylko, ze nie ma sprawy. Kontynuujcie juz bez skrępowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 6 godzin temu To chyba jednak zbyt wysoko poziom absurdy jak na mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Larry Flynt napisał: Chyba żartujesz. Bylem niejednokrotnie świadkiem Twoich atakow na Ewę. Zanim z nią nawet bylem. Bylem świadkiem jak ją wyzywales. Co ci mam powiedzieć? Nie pasuje ci, ze jestes tak samo winny, to trudno. Racji przyznać ci nie mogę. Bo zwyczajnie jestes wspolwinny. Ta linia obrony nie przejdzie. Wybacz. Gdyby to dotyczyło tylko mnie to zastanowiłbym się nad tą argumentacją. Ona atakuje każdego, kto jej nie docenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach