Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptysia mysia

Ginekolog - ile miąłyście lat jak wybrałyście sie na pierwsza wizyte???

Polecane posty

Gość lucy maud
ja nie mam wiekszych problemow z zebami ale u gin. nie bylam dlatego stad ten lek:(

Gość a ja mam 22
ja elmexu nie lubie nie dla mnie ten smak i wogole uzywwam najprosciej colgate teraz akurat ziolowej ale rowniez dobra jest...a ja bede rzucac palenie, bo wlaanise wporwadzam sie na stancje i troche kasy bedzie malo aby jeszcze co drugi dzien kupowac paczke fajek...

Gość nie ma sie czego bac
naprawde!!! Zawsze mozesz powiedziec kobiecie ginekolog ze jestes pierwszy raz,panicznie sie boisz i zrobic minke bitej sarenki. Lekarka napewno bedzie bardziej wyrozumiala a moze i bardziej delikatna? Ja robilam mine całego stada bitych sarenek i musialam sie niezle wysilic bo baba byla potworem.Ale ciesze sie ze bylam.Teraz jestem na etapie szukania fajnych ginekologow poprzez moje kolezanki z klasy.One maja swoich do ktorych chodza regularnie wiec dobrze jest jesli ktos ci poleci jakas fajna babke.

Gość a ja mam 22
kiedys uzywalam colodentu i juz nigdy tego swinstwa do ust nie wezme, bo od niej caly czas 3 lata albo nawet i dluzej psuly mi sie zeby, kiedys nad jednym dentystka pastwila sie godzine, oj co ja wtedy przezylam... aa jak sobie przypomne pierwsza wizyte u gina to normalne brrrrrrr zadnej kotary jakis metalowy przed potopowy samolocik, cos okropnego, ale to panstwowy lekarz nie bylo sie co dziwic, jak teraz chodze do innej ma podobny ale juz lepszy

Gość moze nie masz tak strasznej
prochnicy jak ja mam:) chociaz ja nie palilam duzo.Rzucalam powoli etapami,coraz mniej i mniej i mniej.. jeden na tydzien.No i wkoncu nic.Trzymam sie chociaz w duzym stresie mam ochote zapalic. Wracajac do tematu ,ginekolodzy nie gryza.Nie martw sie. A dentysta jak wsadza palce do ust to niby co ,nie wkracza z łapami w intymne miejsce?

Gość ptysia mysia
hej to temat o ginekologu a nie o zebach czy o paście do zebów:) :):):):):):):):):)

Gość ja pierwszy raz byłam
u ginekologa w wieku 18 lat

Gość pokrewne..
..tu dziura i tam dziura :) :) :) :) dobra ,nic juz o zebach!!:D

Ja bylam z chlopakiem w wieku prawie 17lat jak rozpoczynalismy wspolzycie. Teraz regularnie raz do roku chodze na kontrole, cytologie i usg( narzadow i piersi) a moj kochany zawsze mi towarzyszy :)

Gość Helga*26
do ginekologa poszłam jak miałam 21. uznałam,że czas najwyższy,mimo że bylam wtedy cnotliwa i teoretycznie nie miałąm po co iść :-) powinno się pójść w tym wieku po raz pierwszy,nawet jak pozornie wszystko jest ok. to taki sam obowiązek,jak kontrola uzębienia. po prostu

Dziewczyny naprawdę nie mam co zwlekać z pójściem do ginekologa. Ja poszłam pierwszy raz jak miałam21 lat i ciesze się z tego. Namówiłem wtedy też koleżankę. Później mi dziękowała bo okazało się żę miała gózek w piersi :( Nic nie podejrzewała. Na szczęście okazało się że to nic poważnego :) U innej którą też namówiłam (miała strasznie bolesne miesiączki) też wykryto chrobę. Ja później chodziłam do kontroli, średnio co pół roku. Mój lekarz jednak okazał się niezbyt kometentny i nie wykrył u mnie pewnej uciążliwej dolegliwości. Teraz przez to chodzę od dwóch miesięcy do nowej pani doktor i końca wizyt nie widać :( kasy na lekarstwa wydałam już chyba ze 300 zl. A nic nie czułam i nie podejrzewałam. Po prostu porażka :( Naprawdę to nic straszneg a konieczne. Trzymam za Was kciuki :)

Gość a ja poszlam w wieku 16 lat...
i to do faceta. Ludzie!! Tyle co on tylkow w zyciu widzial a wy sie wstydzicie? Czekacie az cos zalapiecie i dopiero trzeba bedzie isc?? No to czekajcie dalej! Ja poszlam w tak mlodym wieku bo uwazalam to za wazne i do dnia dzisiejszego ( 22 lata) nie mialam zadnych problemow. A co do lekarza faceta to sa oni o wiele delikatniejsi niz kobiety. czekajcie dalej!!!

Gość echolokacja problemow
17. a czego ja sie mialam wstydzic?!zadnego paskudnego grzyba tam nie bylo:D:D:D:D:D