Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tal się zastanawiam...

a może jednak...?

Polecane posty

Gość tal się zastanawiam...

wydawało mi się,że owulacja była w nocy z poniedziałku na wtorek.w środę późnym popołudniem kochaliśmy się już normlanie,bez gumy.w nocy też,w czwartek rano też. a owulację miałam jednak wczoraj (na 90% sądząc po objawach). tak myślę,może będę w ciąży?? ucieszylibyśmy się nawet :-D jak myślicie,kobiety,czy jest taka mozliwość?? bo z tego co czytałąm ico wiem,jest i to spora.ale wiem,że w ciążę zajść nie jest wcle łatwo...

Gość ale idiotka

Gość tak się zastanawiam........
mam też częstą potrzebę sikania od rana napiszecie coś kobiety??!!!!

Gość nadia...
jest prawdopodobienstwo bo przed owulacja tez sa dni plodne podczas ktorych mozna zajsc w ciaze...;)

Gość to ja autorka topiku
moje obserwacje: od dwóch dni byle czym się męczę - ogólnie nigdy nie byłam zbyt silna,ale teraz tym bardziej ispać mi się ciągle chce - poza tym, wczoraj sikałam na potęgę, pęcherz mnie bolał,dziś też sikam dużo. puszczam okropne bąki,aż mi głupio nawet przy moim skarbie. i czuję isę jakbym przytyła. może sobie wmawiam,nie wiem,ale naprawdę myśli o tym,że chciałabym ciąży,przwazają nad obawami przed taką odpowiedzialnością.... okres powinien być 10-11.10. co o tym sądzicie moje drogie??

Gość moim...
moim zdaniem czekaj spokojnie chcesz bardzo dziecka i to wywoluje rewolucje w twym organizmie a mianowicie stres a tu potrzeby jest spokoj

Gość to ja autorka topiku
dziękuję za poradę, też myślę że to taka sugestia organizmu.... ale poczekamy zobaczymy na pewno napiszę o "efekcie końcowym" :-D