Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a24

kamerzysta

Polecane posty

Gość a24

potrzebuje kamerzysty ale dobrego z Warszawy lub okolic.Pilne!

Gość anty... a24
a24 zadając takie tutaj pytanie jaką masz pewnośc że polecony kamerzysta będzie naprawdę dobry? Takie pytania zadawane na forum są naprawdę śmieszne i wiadomo o co chodzi. Panowie od kamer i aparatów fotograficznych myslą że tu są same idiotki. Czy nie ma w necie miejsc gdzie tacy panowie się ogłaszają? Czy trudno do nich zadzwonic lub napisać aby przedstawili ofertę???????

A ja Ci mogę polecić męża mojej przyjaciólki. Zajmuje się tym od paru ładnych lat ( ok. 10-ciu chyba) . Reportaże robi naprawdę fajne. Jakbyś chciała obejrzeć jakieś próbki , to mieszkają w Markach. Podaję Ci link z kontaktem. www.vidmax.pl

Gość a24
Monia wielkie dzięki.

Gość kicia..24
A ja bym ich wcale nie poleciła. Filmy to dłużyzna i sztampa. Widziałam o wiele ciekawiej zmontowany materiał niż oni to robią. Taka usługa dolnego środka. Nic nadzwyczajnego ani przykuwającego uwagę.

a może ktoś się wypowie o studiu Dobry Film z Żoliborza? Poważnie się nad nimi zastanawiamy. Oprócz filmu robią fotoreportaże i plenery. Proszę o opinie

Gość za osiem miesięcy
Na jednym z forum bardzo negatywnie kilka osób sie o nich wypowiadało

Gość matim12
Witam Mogę polecić wejdz na strone www.fotowideo24.com solidnie i profesjonalnie filmują i fotografują a w promocji dali mi kurs pierwszego tańca i strzelający balon przy pierwszym tańcu, pozatym mają tanie zaproszenia i DJ. naprawde polecam

Witam!!! świadczymy usługi z zakresu Foto i Video z Imprez Okolicznościowych jak : Śluby, Studniówki, Chrzciny, Komunie. Ogranizujemy również wyjazdy na sesje plenerowe w miejsca, które starannie wybieraliśmy właśnie na potrzeby fotografii Ślubnej. Do dyspozycji Państwa jest kamerzysta i 2 fotografów, którzy posiadają wiedzę która sprawi, że spełnimy oczekiwania nawet najbardziej wybrednego klienta . Więcej pod nr tel 664-766-976 Działamy w woj. mazowieckim Z zespołów polecamy TEST z Siedlec, mają znakomite nagłośnienie i śliczną wokalistkę. Życzymy udanego wesela!!!!!