Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adar

kobiety po trzydziestce odpowiedzcie

Polecane posty

Gość jak się..
Lubię ten cytat: Nigdy nie wiadomo czy pierwsza miłośc bedzie ostatnia czy ostatnia pierwsza

Gość 37-latka
Kochani dziekuje Wam za rozmowe i rady, jutro tutaj zajrze, milo mi bedzie jesli tu bedziecie w komplecie :). Moze malymi kroczkami warto podzielic styl zycia naszej kolezanki - też o - i chociaz sprobowac gdzies wyjsc? ja sprobuje. Kolorowych snow i dobranoc !

Gość adar
też o => jako 38 letni nastolatek powiem ci że żonę kochałem i owszem ale nie od razu ślub wziąłem bo była w ciąży ale zaraz poślubie poroniła jedfnak ja nieugięty wówczas bojownik stanąłem na wysokości zadania i się poprawiłem obecnie mam 18letnią córke zdrową i bardzo ładną a przede wszystkim kochaną to ona mnie pociesza w ekstremalnych sytuacjach np.zabierze starego ojca do kina na zakupy i tp. 14 lat temu sąd zwrócił mi wolność a moja była jest żoną" kolegi" z pracy

Gość adar
trzymaj sie dobranoc

Gość jak się..
37- kolorowych, miło było Cie poznac życie pisze najdziwniejsze scenariusze Ja z kolei mam pocieszyciela w postaci kilkuletniego syna, który jest strasznie o mnie zazdrosny. Fryzjerce mówi: mame na łyso niech pani zetnie, zeby brzydko wygladała i nie ogladali sie za nia faceci płakac czy smiać się?

Gość adar
dobrze kombinuje będzie pilnował swojej kobiety

Gość jak się..
ale mamusi mógłby odpuścić

Gość adar
to z miłości

Gość adar
dla każdego małego chłopca mama jest ideałem niedługo będzie chciał się z tobą ożenić jeśli jeszcze tego nie mówił?

Gość jak się..
To juz przechodziłam , niczemu sie nie dziwię... ale,ale chciałes gdzieś wyjść i tak sie tu z nami zasiedziałeś :-)

Gość adar
teraz to już za późno

Gość jak się..
fakt, tu czas szybko biegnie. Zawsze wchodze na chwilę , a potem przesiedzę cały wieczór. Tez tak masz?

Gość adar
miło mi się z wami rozmawia a ty jesteś najwytrwalsza wspierasz mnie od samego początku kieruje w twoja stronę piękny ukłon

Gość adar
zawsze tak jest

Gość adar
tylko że raczej się nie udzielam tylko patrzę i czasami wtrące jakąś mądrość :)

Gość adar
teraz muszę wyjść z psem czyli sunią bo już się kręci i upomina mnie właśnie udzieliła mi nagany wzrokowej

Gość jak się..
dzięki za ukłon :-). Udanego spaceru wieczorową porą

Gość adar
jak wrócę to już pewnie ciebie nie będzie ale mam prośbę dawno się tak nie rozgadałem nawet w necie na 4 stronie na samym dole podałem emilka jak byśmy się tu nie znaleźli odezwij się proszę może jeszcze troszkę poplotkujemy?

Gość jak się..
jestem tu stałym bywalcem, zawsze wieczorem pracuję , a tu zaglądam na chwilę, a co nie widać? że to chwila...... ;)

Gość adar
ale gdyby usuneli tą naszą konwersacje to pamiętaj prosze a narazie do...do czego może do poklikania (nie lubie tego słowa)

Gość jak się..
ok, ok miło sie klikało (tez nie lubię)

Gość a ja dziś........
a ja dziś kończe 40 lat i jestem smutna:(...spędzę go samotnie ...

Gość taka jedna fajna trzydziestka
a ja dziś kończe 30!!! nie wiem czy sie śmiac czy płakać. Będe się śmiac :)) a ja dziś.. nie bądź smutna. Przecież masz urodziny!!! Więc sie uśmiechnij.

Gość jak się..
Dziewczyny, nie wazne ile, wazne jak my sie z tym czujemy. Baby głowa do góry , biust do przodu, zobaczcie jak pieknie za oknem. Przynajmniej u mnie. Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzen 🌼

no właśnie. Ja mam dzisiaj dobry humorek (mimo, że mi tort urodzinowy nie wyszedł ;) ) Trudno, będa musieli zjeśc taki jaki jest. Cieszę sie, ze moi znajomi pamiętają o mnie.Dzwonią piszą sms-y. Wprawdzie nie dzwoni ten jeden (którego mam na myśli) ale.. jego strata. Niech się wypcha ;)) Dzięki za życzenia!!! A ja dziś, głowa do góry

Gość 37-latka
Czesc dziewczyny ! ja tez dołaczam sie do zyczen urodzinowych i życze samych szczesliwych zbiegow okolicznosci, milych niespodzianek i nie zapominajcie, ze zycie nie stoi w miejscu, nawet jesli teraz nie jest tak jakby czlowiek chcial, to jutro bedzie ! ❤️ Ja dzisiaj na bardzo krotko, bo lece malowac swoje nowe male, nowe m. Ale jak przezyje, to dolacze wieczorem do dyskusji. 👋

ech na chwile mi się humorek zepsuł Miałam z kimś się spotkac i obchodzić swoje urodziny. Niestety ktoś odwołał w ostatnim momencie. Przykro mi :(

Gość jak się..
taka jedna......, wiem ,że to przykre w tak waznym dla Ciebie dniu. Okazał się byc bez serca..... Pamiętaj,że to on ma żałować...

tzn własnie.. wiem że miał wazny powód (o ile nie ściemnia, ale chyba nie) wiem że nie moge być zła. Tylko jest mi przykro, po prostu. Ten dzien miał inaczej wyglądać. W końcu 30-stke obchodzi sie tylko raz.