Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adar

kobiety po trzydziestce odpowiedzcie

Polecane posty

Gość jak się..
ja tez, ale porazka Trafiaja się zdesperowani mężowie==> takich jak ognia.... albo emocjonalni popaprańcy , tacy to jeszcze sa gorsi Albo jeszcze tacy, którym dokucza wiek średni, wiec kręci ich bungee, motor itp. A ja ten etap szaleńsw mam za soba. Zamiast nocy pod namiotem , wole ciepłe ramię w pensjonacie np. Za duzo oczekuję.....

Gość adar
też próbowałem i przez internet było miło nawet z trzema paniami sms-owałem

Gość adar
przy okazji rozjazdów po kraju nawet widzieliśmy się w realu .....ale ta odległość

Gość jak się..
a co tam SMS-y, ale czy sie spotkałeś? Strasznie się denerwowałam, bo nie wysyłałm swoich zdjęć. Potem stwierdziłam ,że niepotrzebnie sie tak szarpię i póki co zrezygnowałam

Gość adar
ja też już jestem w wieku średnim ale nie wydziwiam

Gość jak się..
o własnie juz daleś odp. czasem odleglosc nie ma znaczenia jak komus na sobie bardzo zalezy

Gość adar
spotkałem się ze wszystkimi trzema osobno oczywiście

Gość jak się..
moja kol. w ten sposób poznała swego meza, zreszta takich przypadków jest mnostwo

Gość adar
no cóż trudno się czegoś spodziewać po paru sms-ach

Gość jak się..
hihihi i żadna Ciebie nie zainteresowała? chyba ,że to odległośc... nawiązuj znajomości z kobietkami z Twojego miasta

Gość adar
było zupełnie inaczej ale po kolei

Gość jak się..
Pierwszym spotkanym mężczyzna w ten sposób poznanym bardzo sie zauroczyłam , ale niestety nie wierzę w słowa=> będę sie rozwodził..... bzdury

Gość adar
w tym samym czasie poznałem kobietę "miejscową" i bardzo fajnie nam sie gadało choć była 10 lat młodsza więc nie chcąc zawracać głowy tamtym kobietom poinformowałem ich o tym wydarzeniu sms-y gwałtownie zanikły

Gość jak się..
Czasem ludzie dziwnie się zachowują , przeciez mozna kontynuowac niezobowiązującą znajomość, chyba ,że jedna strona oczekuje czegoś więcej

Gość adar
pozatym dziewczyna z mazur była strasznie napalona miała chyba z metr dziewięćdziesiąt i piątkę dzieci aczkolwiek na spotkanie przyjechała luksusową bryką i mówiła że jest bardzo zamożna mało mnie nie zgwałciła w restauracji gdzie zaprosiłem ją na obiad poczym wymiękłem i tak po kilku jeszcze telefonach zakończyliśmy zajomość dodam że była ładna i zgrabna ale nieprzepadam za tym jak ktoś patrzy na mnie z góry (mam180cm)

Gość jak się..
hihi=> ja to lubię zadzierać głowę, choc sama do niskich nie należe Śmieszy mnie jak facet mówi ,że ma 170 , a potem patrze na niego z góry. Oj lubicie sobie dodawac tu i ówdzie :-D

Gość adar
nie sciemniam podałem wzrost dla porównania a nie dla reklamy mogę ci przysłać gipsowy odlew dla porównania :)

Gość jak się..
ok,ok mówiłam tylko jakie przypadki mnie spotkały

Gość adar
druga była asia z katowic bardzo milutka spotkaliśmy się warszawie bo odwoziła kogoś z rodziny na lotnisko później ja byłem u niej przy jakiejś tam okazji zapraszała mnie żebym przyjechał do niej na wczasy ale nie mogłem ....praca i poznała kogoś innego po pewnym czasie kontakt się urwał a szkoda

Gość taka jedna fajna trzydziestka
taaa ja też miałam ciekawe przygody z panami z netu Spotkałam sie z jednym panem. Bardzo fajnie nam sie na początku gadało, okazało sie że mamy wspólnych znajomych.. tylko pan niestety troszkę przecholował z alkoholem i zaczał sie kleić .. fuuuj

Ja wychodzę na dyskoteki i do restauracji, ale tylko poza miejscem zamieszkania (ze względu na pracę nie mogę sobie pozwolić na lokalne \"szaleństwa\" :-). Dlatego częstotliwość wyjść jest mało zadawalajaca, chociaż są one bardzo budujące, gdyż miło poczuć męskie spojrzenia.

Odwagi adar. Jesli musisz dzisiaj gdzieś wyjść to się zbieraj. Nie wiesz gdzie, to może spacer? Nie wiem jak w W-wie, ale u mnie jest piękny wieczór. Życzę udanego wieczoru :-))

Gość adar
i jeszcze trzecia koleżanka z netu też całkiem fajna ale jakoś nie wyszło

Gość adar
anusia-a dzięki i wzajemnie

Adar, to i tak miałeś szczęście, aż trzy i to fajne :-) Ja też się trochę rozglądałam po necie i tylko jeden był fajny. Pewnie \"fajność\" przeważa u płci pięknej ;-)

Gość adar
fajne to znaczy sympatyczne ładne miłe ale poznałem inna z którą się spotykałem i chciałem być w porządku

Gość jak się..
estersete==> nie miałam watpliwosci,że tak jest

Adar, ajednak zostajesz? Pewnie dlatego, ze jestesmy takie fajne, no nie? Zobacz jeden mężczyzna a ile kobietek się kręci. Dobra wrózba!

Gość jak się..
Adar => a juz sie nie spotykasz?

Gość adar
a teraz żałuje