Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka25

dziewczyny, czy wasi faceci wiedza co robicie z prysznicem?

Polecane posty

Gość gość
Mam chlopaka owszem, ale jego zazwyczaj nie ma, gdy ja mam chcice:o A w tym jest caly ambaras, zeby dwoje chcialo naraz...Juken--> ja nie bede taka jak moja mama, na jej bledach sie wiele nauczylam:o

Gość gość
Zreszta u mnie sprawa jest bardziej skomplikowana. Miesiaczke mam prawie 10 dni, potem dni plodne, w ktore okrutnie sie boje uprawiac seks po wpadce jaka mielismy...potem mam pare dni spokoju i zaczyna sie u mnie PMS, wszystko mnie boli, mam srake, roztroj zoladka....a potem znowu okres:o I wez miej ochote na seks:o Ja nie licze, ze on to zrozumie kiedykolwiek....

nie bedzie mnie na tym swiecie żeby sie tego dowiedziec:-O moja matka tez tak mówiła, ale jak zaczelismy sprowasdzac do dmou synowe i ziecia to zachowywała sie dokładnie jak babcia:-O

Gość gość
A no pekla:o Bralam to gowno na recepte i skutki odczuwam do dzis:oTabsow nie bede uzywac, bo nie chce przed pierwsza ciaza.

Gość ileile ile
no a co z moim pytaniem dziewczyny?

Gość ileile ile
polewam swojego penisa jogurtem Danone, która mi oblize:-P

Gość ileile ile
jak byś mnie podszywający się pajacu spotkał oko w oko to też byś tak się cieszył? tacy jak Ty w realu chodzą z podkuloną kitą i w necie leczą kompleksy

Gość gość
Ja moge odpowiedziec: Tak, jesli sie onanizuje kilka godzin przed spotkaniem z facetem to z seksu nici.

Gość ileile ile
Kolejny dzień na forum, znowu wkurwiam się podszywaczami, boję odezwać pod własnym nickiem i spamuję ile wlezie, byle ktoś wreszcie zwrócił na mnie uwagę. Czy to dlatego, że nie mam przyjaciół? :o

Gość ileile ile
wszyscy sie mnie boja bo mam na imie Jarosław i jestem jednym nieznamym premierem nieznanego rzadu:-P czała czrna robote odwalja za mnie Borwcy:-P dlatego czyszcze im jezykiem odbyty:-P

Gość tp prawda
ja po prysznicu czuje się ,,syta"............................a ze facet nie potrafi doprowadzic mnie do orgazmu, wiec tym bardziej wole prysznic od tego klamota

Gość gość
Ide stad Juken, trzymaj sie 🖐️

🖐️ to idz łajzycho:-O nawet całusa na porzegnanie nie dała:-O co za smoczyca:-P

Gość ileile ile
mam wrażenie że podszyw robił ktoś kto się wypowiadał pod czarnym nickiem w tym temacie ja nie mam czarnego nicka bo rzadko tu zaglądam i jeszcze rzadziej pisze

Gość ileile ile
sprawdziłem Twój profil Juken nie dziwię się że się podszywasz i siedzisz na forum - tylko to Ci zostało spadam narka

pewnie ze wie! nic innego nie robie jak sie tylko myje...nie umiem dochodzic przy pomocy wody i sluchawki prysznicowej...ale za to umiem w innych sytuacjach...

Gość marschall
to po co wam chlopy jak wolicie prysznice? moim zdaniem jesli jest sie z kims w zwiazku to powinno sie o takim czyms gadac a nie skrywac to ze prysznicem tez mozna sie zabawic...