Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chętna_M

Jak się pali cygaro???

Polecane posty

Gość chętna_M

Jak w temacie, kupiłam sobie cygaro i chcemy je z przyjaciółkami wypalić tylko nie bardzo wiem jak się do tego zabrać. ;-) P.S. gdybym chciała cygarko z wąsami to bym założyła na erotycznym, więc porady tego typu nie tym razem. :-P

No nie zaciagac sie...hehe...a poza tym to pysznie sie je pali...mniam...jak juz pociagniesz to pojdzie z gorki :D

Gość corinne
nie radzilabym sie zaciagac :]

No ja sie nie zaciagam...bo tego sie przy paleniu cygarka nie robi. Od zaciagania sa faje...

Gość chętna_M
Czyli żadnych kombinacji, do buzi i przypalić? A jakieś odcinanie kawałka cygara czy coś takiego? :-O

Hehe...zalezy jakie kupilas. Niektore maja juz odciete koncowki..rozrywa sie folie, do buzi i cyk ;)

Gość chętna_M
to dzisiaj wypróbuję cygaro, wezme od buzi zaokrągloną częścią i nie będę się zaciągać żeby nie paść ciężko pod stołem. ;-) dzięki za porady :-) 🌻

Mogą być ! Tylko musisz wyczuć żeby nie paliło się za szybko,ale też nie zgasło ! Dym powinien cie \"opływać\" :D

hmm a polecicie jakies dobre cygara do 20zeta za sztukę:P(choc nie ja jestem autorką) i czy cygara uzalezniają tak samo jak fajki i są taks amo silnie szkodliwe?:P

Ja palę po 2-3 dziennie \"cygarek\".lub 1 duże na dwa dni ! Kupuję Philipes \"Titan\" i \"Cogniac\" za niecałe 6zł. Próbowałem droższych za ponad 20 zł,ale zmak miały gorszy :o No ,na Kubańskie za 200 zł to na razie dla mnie przesada ! :o

Papierosy rzuciłem z 12 lat temu z trzech powodów ; wprowadzili akcyzę ,a ja powiedziałem że na pasożytów robić nie będę ,a paliłem dziennie 2 paczki długich Cameli dziennie,a przy pokerze,lub oczka do rana 3 p. -no i narzeczona powiedziała że przestajemy palić ; więc wyrzuciłem pół paczki i od tej pory nie palę ,oprócz 99\' i 00\' roku ,gdzie próbowałem zrobić sobie \"Miesiąc z Papierosem\",ale wytrzymałem właśnie tylko miesiąc i potem zaczeły mi śmierdzieć papierem ! :o A cygarka pale rzadko,czasami jak zapomnę kupić ,to nawet kilka tygodni ! Różnią się tym od papierosów że to czysty tytoń bez śmieci,no i nie wdychasz do płus ,a tylko się \"odymiasz\" lekko przez nos ! No i nie palisz tyle ile papierosów -nie masz tego odruchu palenia ! No i ten zapach ;wanilia ,koniak,orient ! :)