Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzalezniona____

czemu KAFETERIA uzaleznia???opinie uzaleznionych!!

Polecane posty

Gość przepadlam i tyle
Ha ha ha dobra jesteś,jakos czarno widzę kochana Twoją naukę.:D

zależy jak to pojnujecie ja lubie dziennie troche poczytać średnio od5do15minut i mój ulubiony topik więc nie uważam to za uzaleznienie

Gość przepadlam i tyle
Cierpliwa --- Ty jestes ok, ale ja to totalny nałóg. 5 , 10 minut? Coś Ty, rano ze 2 godziny( bo obecnie nie pracuję) i tak wchodze ze 3 razy po dwie godziny a czasami od wieczora do 23 lub 24 i co Ty na to? Bywało i dłużej, hej.

Gość łączenie tematów
powoli uzalezniam sie od kafeterii musze tu wejsc przynajmniej 1 dziennie 12:51 ritt jest wiecej takich uzaleznionych/ cos mi sie wydaje ze sa tu tacy pozdrawiam 12:52 Calamity Jane Tu prawie sami tacy 12:52 nie nie ma więcej my tu pierwszy raz w życiu i...nigdy więcej 12:53 pralinkakokosowa ja mam to samo 12:55 po części opętana z czasem będzie coraz gorzej ; do punktu kulminacyjnego - czyt. 18/24 h np. a później się unormuje :] dorobisz się kilu nicków, będziesz w stanie zrobić przerwę taką 2,3 m-czną,... by ponownie wrócić powodzenia ♠ opętane myśli ... Women In Pain 12:57 Calamity Jane Potwierdzam slowa opetanej istoty idealnie to ujela

Dlaczego zaraz uzależnia ? Przecież sami wybieramy czy chcemy tu bywać i pisać. Jestem tu od roku, mam swój ulubiony topik i piszę na nim systematycznie. Mam przyjaciół i znajomych. lubię z nimi rozmawiać i nie uważam, że jestem uzależniona. To po prostu inny świat - sama jednak wybieram kiedy chcę tu być.

Gość więc jesteś uzależniona od teg
o topu, sprobuj wiec nie wchodzic na niego, zerwac z nalogiem, nie dasz rady.