Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzalezniona____

czemu KAFETERIA uzaleznia???opinie uzaleznionych!!

Polecane posty

Gość uzalezniona____

ja sie uzaleznilam,nie ucze soe nic nie robie tylko siedze tu godzinami! nawet sylwka tu spedzilam!!! zle mi ..:(

witaj w klubie ...ja nawet gdy cos w kinie obejrze to zaraz mysle co bym na kafe ot ym filmie napisala itd...nawet mi sie sni,ze wchodze na kafe i pisze cos...:O 😭

Gość mnie tez dopadlo
:(:(:(:( jak sie od tego gowna odzwyczaic? toc to nie ma sensu!!

sny o kafe ?O_O nie jest ze mna tak xle:P nie mwiem , bo chyba nie spokój , kultura , wysoki poziom dyskusji :D ale cos tutaj ciagnie

Mnie ciagnie, to, ze tu sie porusza problemy o ktorych w zyciu trudno sie rozmawia, bo sa albo tabu, albo wstydliwe, albo krepujace czy wulgarne i niegrzeczne. Acha, i tez jestem uzalezniona. Ciao!

- nie sni mi się kafe - nie myślę o kafe poza domem/pracą/ miejscem z kompem podłączonym do internetu - potrafię usiąść na kafe w czasie reklamy podczas oglądania filmu - jest to pierwsza strona jaką rano otwieram Myslicie że to już?:o

czemu azaleznia?? wydaje mi sie ze jest wiele powodów, w moim przypadku jest to to, ze moge szybko i bezbolesnie spytac o jakas glupia rzecz i na pewno w koncu ktoś mi odpowie:) poza tym mozna sie dowiedziec woielu ciekawych i mniej ciekawych rzeczy:) pośmiać się :classic_cool: popodszywać...Boze, ta Kafeteria nas zniszczy 😭

Gość POSŁUCHAJCIE
WSPÓŁCZUJĘ ŻE NIE MACIE NIC CIEKAWSZEGO DO ROBOTY....

To nie jest tak , ze nic innego nie robie.Pracuje duzo , a w pracy mam net i wolnych chwilach kafe. A w domu też nie jestem przyklejona do kompa , rózne rzeczy robie , ale zerkam.

hmm a nalog wzial sie z uzaleznienia od muzyki..tzn.mam wszystkie mptrojki na kompie..i gdy se slucham to wiadomo net idzie w ruch... moze za1,5miecha bede miala Ipoda to sie lekko zmieni...wtedy za to ogluchne:P

POSŁUCHAJCIE, przyganiał kocioł garnkowi...... hamuje sie,zeby wlączac kompa najwczesniej o 15-16 zeby spokojnie zejsc o 22, ale nie da rady. Dzis weszlam o 12, a zejde grubo po 23... dzien jak codzien, tylko studia sie zaczynaja i moze byc problem!

Gość do POSLUCHAJCIE
A TY CO TU ROBISZ--UZALEZNILAS SIE!?????:);)

Gość ludzie co Wy życia nie macie
jw.????przeciez to chore siedziec non stop na kafe...a juz jak sie śni...to dopiero patologia... przeciez to jeden wielki odmóżdżacz!!

heh a ja mam szkole...troche sie poucze net, potem nauka troche i net,,, a wszystko to bierze sie z tego,ze czuje sie w otoczeniu samotnie itd...to takie uzupelnianie potrzeby towarzystwa...dodam,ze jak mam co robic(tzn,wyjazdy) to nie wchodze do netu, nawet gdyw poblizu ejst kafejka...nie chce mi sie:P

mi sie nie tylko net sni...ostatnio sni mi sie jakas nieziemsko piekna muza.... (a jak wiadomo to moj kolejny nalog...)

Gość ludzie co Wy życia nie macie
Pomaranczowe, bo nie mam potrzeby sie zaczerniac ;P chyba piąty raz tutaj cuś pisze. Trzymajcie sie uzaleznieńcy :D Ja to zawijam kiece i lece...weekend mamy...raz, raz wynocha z domu!! ;)

Gość ja zatraciłam już czarne nicki
wchodze to po to żeby się: - zrelaksować - czegoś ciekawego dowiedzieć - zasięgnąć porady - ponawydurniać lub pożartować - czasem wyżyć na kimś, zjechać kogoś - czasem komuś coś miłego powiedzieć, doradzić - poczytać jakie inni mają problemy (też to jest ciekawe, nie powiem, wielu ludzi z którymi się stykam na codzień, w życiu by mi takich problemów nie wyznali jak tutaj nieraz się wyznaje) - jak sama mam jakiś problem to również wygadać się, zrzucić z siebie co mnie akurat męczy, dręczy... i czego również nie koniecznie miałabym ochote mówić komuś na żywo A to co czyni internet atraktyjniejszym to fakt że mam tu większą mozliwość wyboru interesujących mnie rzeczy oraz na forum podoba mi się ta świadomość, że nie jestem tu jedynie widzem, ale i uczestnikiem dyskusji

Gość ja zatraciłam już czarne nicki
generalnie kafeteria jest super rzeczą dopóty dopóki nie zdominuje naszego życia. Chodzi o to, żeby była ona jedynie miłym dodatkiem do życia a nie jego zasadniczą częścią.

Salatka ale gdybym byla naprawde uzalezniona , to dzis bym nie posprzatala, nie poszla po zakupy i nie ugotowala obiadu;) Wiec chbya nie ejst jeszcze tak zle:D Od poniedzialku bede miala odwyk;) Kafe tylko w weekendy:o😭:D

seti- byłam w pracy , posprzatałam , 4 x wyszłam z psem , posprzatałam , zadbałam o urode ;) ale uzależniona jestem:(