Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzalezniona____

czemu KAFETERIA uzaleznia???opinie uzaleznionych!!

Polecane posty

nie? a gdzie ?:P:P:P no ale za duzo czasu tu spędzam zdecydowanie

Miałam iść dzisiaj ze znajomymi na imprezę, a wolałam zostać w domu i posiedzieć na kafe:P

ech ja wchodze na kafe by sie wygadac z problemow lub podyskutowac...na co dzien brak mi tego...nie mam przyjaciol(mialam paru toxycznych) raptem paru znajomych co i tak mają mnie w dupie...zresztą mam taki samotniczy, zamkniety w sobie charakter a moja klasa chyba tego nie akceptuje...nie chce mi pomoc jakos sie odnalezc....... :O

Gość przepadlam i tyle
jak sie wylizac z tego gnojstwa, to problem, jak narkotyk, kto wie?

Gość przepadlam i tyle
wy napewno jestescie mlodzi, a ja mam 65 lat i co o tym sadzic

Gość przepadlam i tyle
nie pracuje i chlopu zarcia nie gotuje siedze i czasami strasznie tu bredze dupa od siedzenia parzy i boli blagam, kto mnie z tego wyzwoli

Dostałam pomoc:D wychodze zaraz do pubu :D, kończe, zamykam to, wyłączam, a sioooooooo, DO JUTRA!! 🖐️

Gość przepadlam i tyle
nic juz nie pomoze, nawet meza zakazy mowie mu, ze probowalam wiele razy lecz zawsze otwieram to kafe szalone a maz mi mowi, ze stracil zone

Gość przepadlam i tyle
czy ktoś jest na tyle silny i wielki by rozplątac mej sieci pętelki chcę uciec stąd w drogę daleką nawet o lasce, nawet będąc kaleką

Gość przepadlam i tyle
Ano przepadłam

Macie racje... nawet po malej przerwie od kafe i tak tu sie wraca:o Ja jak wracam po 5ciu dniach do domu, to pierwsze co robie , to wchodze tu, a pozniej dopiero obiad:D

Gdybym miala taką możliwość, to przesiadywalabym tu od rana do nocy. Po przebudzeniu się pierwszą rzeczą jaką robię jest siadanie do komputera i jeszcze z zaspanymi oczami śledzenie tematów ma Kafeterii. Ostatnio też zlapalam sie na strasznej rzeczy - pisząc SMSy rozpaczam, że nie mam możliwości dolączać do swoich wiadomości tych fajowych kafeteryjnych emotek...:o

Gość przepadlam i tyle
Czarny Charakter, mam to samo,jak sobie pomóc? Cholera jasna, przeciez mam kolezanki, sorry z tym wiekiem to zart, ale nie jestem pierwszej młodości. Powinnam zrozumiec i umiec od tego uciec, a jednak! A moze to nic zlego?

Gość podczytywaczka...
rano: papieros, kawa i kafe;) nałóg?:O w kazdym razie mąz juz zaczyna na mnie dziwnie patrzeć:D

Gość przepadlam i tyle
Hej, jestem na miescie i myślę, co tam na kafe, jestem u rodzicow, myślę co tam na kafe, i co? Dobrze czy źle? Jak to zmienić ?

A ja tam wcale się nie martwię,że przez kafe przegrałam życie:-DNie mam czasu latać po znajomych na kawki.W domu za dużo obowiązków.I dla tego bardzo się cieszę,że mam Was.W każdej chwili mam z kim pogadać,pośmiać się czy nawet posmucić.Niech żyje kafe!!!!!!

Gość przepadlam i tyle
foleta --- - tez tak myślę, ale na dłuższą metę to chyba troche przesada, żeby ciągle myśleć co tam na kafe. Jaki nowy temat ktoś założył. Co na moim glównym temacie piszą i krążę tylko wokół kafe.

Gość przepadlam i tyle
Samsungowa -----

Gość przepadlam i tyle
Czy wszyscy tu piszący muszą poddać się terapii odwykowej?

Gość przepadlam i tyle
Arava, wydaje mi sie , ze Ty to wpadlas jak sliwka w kompot i juz nie wyleziesz z tego, mowie Ci to powaznie.

ja zmieniam niki aby mnie nie poznali i nie mówili ze siedze tu cały czas :O najgorzej jest sie przyznac przed sobą :O RATUNKU !!!!!! 😭

Gość betka22
też się chyba uzależniłam :o

Gość przepadlam i tyle
Teraz nie bede miala mozliwosci wchodzic na kafe, bo wyjezdzam i ciesze sie, ze to bedzie dla mnie odwyk. Zobaczymy jak wroce. Chociaz moja corcia mi mowi, ze to nic zlego ale ona chyba nie wie, ze ja jak tylko otworze oczy to juz komputer i do poznych godzin nocnych. TV dla mnie juz nie ma, o spacerach zapomnialam. Tylko to co juz musze zrobic i szybciukto do kpmpa. Raaaaatunku , a moze to nic zlego, prosze o rade. Co mam robic?

Gość Wik
Zablokuj sobie stronę kafeterii o juz:)

Gość jak ciezko zdobyc dobry krem
no ja tez, najpierw sie mialam pouczyc potem postanowilam ze bede sie uczyc jednoczesnie siedzac na kafe i powtarzac w myslachz agadnienia czytajac w tym samym czasie topiki;) Ale cos ciemno to widze