Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasrana

kac moralny zycia, nie poradze sobie z tym chyba

Polecane posty

Gość zasrana

upilam sie i poszlam do lozka z moim kolega z grupy:O bardzo dlugo nie mialam faceta, wszystko niby ok, on potrakotwal mnie rano kiepsko dal do zrozumienia co o mnie mysli i stwirdzil zebym na drugi raz sie nie narzucala. czuje sie jak scierka

Gość marychaaa
no jak pierwszy raz Ci się, to zdarzyło, to jeszcze nie koniec świata, no chyba że poraz kolejny... niby upicje się nie tłumaczy, ale dla mnie to jednak jest jakieś usprawiedliwienie

Gość nie martw sie
ja też zrobiłam coś bardzo głupiego po alkoholu, pare tygodnii temu. Teraz jest lepiej ale też o tym ciągle myśle... Chyba już nigdy sie nie upije...

Gość marychaaa
oj tam pogadają i zapomną. jak jesteś wolna i on wolny, to wielkim przestępstwem to nie jest

Daj spokój , co się stało - nic wielkiego - nie napędzaj się sama .. A jemu za takie zachowanie koniecznie dopieprz , zeby sobie nie myslał i zrób to stanowczo ...

poradzisz sobei , pewnie niesmak pozostanie na długo , no ale w końcu musi minąc. A facet o sobie co mysli?oboje postapiliscie tak samo.

Gość lubalada
to tylko znajomi- pogadają troche i im sie znudzi. A faceta olej wartkim strumieniem moczu- zresztą przecież go nie zgwałciłaś? Też chciał iść do łóżka! Jesteście dorośli, stało sie i już, tylko że on sie fatalnie zachował!

Do \"jesteś zwykła szmatą\" - to w takim razie każdy facet to zwykła szmata, bo chcą się pieprzyć na okragło i nigdy nie odmówią jesli dziewczyna jest chętna , a po alkoholu w szczególności . Jeden skok w bok i już takie ostre słowa. Ja bym jej tak nie nazywał ... A ty kim jesteś - pewnie cnotką z kólka różańcowego .

Gość marychaaa
w sumie jesteście dorośli także bez przesady. koleżanka mi opowiadała jak też po pijaku zaczeła się kochać z poznanym tego wieczoru chłopakiem i to w pokoju na oczach jej koleżnaki i kogoś jeszcze. to jest dopiero wstyd.

Gość no kurde co by tu powiedziec
jaki kutas z tego kolesia ale olej go a Tobie wspołczuje,wiem jak jest , najwieksza satysfakcje beda miały laski z grupy -- kolejna pożywka dla plot.ale nie łam sie moze w najblizszym czasie bedzie jakas nowa zadyma i bedzie spoko

Gość ja bym wszystkim powiedziała
że już się z nim nie spotkam....bo jest strasznie kiepski w łóżku..... że miałam nadzieję na miłą erotyczną przyjaźń, no bo na miłość życia to on się nie nadaje.... a co? niech ma za swoje! nie przejmuj się.... każdy popełnia w życiu błędy.....tylko koniecznie wyciągnij wnioski na przyszłość!!!

Gość marychaaa
no tak człowiek ma swoje potrzeby, więc się nie zmatrwiaj bo nic złego nie zrobiłaś.

Gość ja bym wszystkim powiedziała
ja miałam kiedyś gorzej.... otóż na studiach przez kłamstwa mojej pseudo przyjaciółki straciłam miejsce w akademiku.... no po prostu mnie wyrolowała.... strasznie się poczułam, koledzy zaproponowali mi imprezkę- żeby zapomnieć o kłopotach- strasznie się spiłam, co gorsza namieszałam alkoholi..... no i był wtedy taki chłopak (dziś mój mąż) ale wtedy tylko znajomy....tyle, że coś tam zaczynalismy kręcić.... no i po pijaku postanowiłam pójść się do niego wyżalić.... niestety był tylko jego kumpel, zaczął mnie przytulać- wykorzystał mój fatalny stan psychiczny i fizyczny i na to wszedł..... no wiecie kto.... a wyglądało to na prawdę dwuznacznie.... przez tego dupka i własną głupotę o mało co nie straciłam szansy na miłość swojego życia!!!!

nie powinnas sie przejmowac, a ten facet niby taki swiety? sama sie ze soba przeciez nie przespalas, po alkoholu sie robi rozne glupoty, ale w tym wypadku ja bym sie na Twoim miejscu nie przejmowala, co innego jak bys sie narzucala, kleila do niego, a on by Ci wyraznie dal do zrozumienia, ze nie powinnas i ze nie jest zainteresowany, ale sam skorzystal z okazji

Gość azibela
Przestań jestes młoda a w tym wieku robi się różne numery.Wiem coś o tym mam już 40 na karku.Chodż z podniesioną głową i olej to nie zadręczaj się.Za kilka dni będziesz się z tego śmiała.Pozdrawiam.Uszy do góry.

przestan, nawet tak nie mysl, nie ma nigdy sytuacji bez wyjscia, teraz jest Ci zle, ale uwierz mi - to minie, musisz stawic czola problemowi, jesli uciekniesz od niego to pokazesz wszystkim, iz czujesz sie winna, a wazne zebys pokazala, ze to co sie stalo nie wplynelo na Ciebie tak zle - nawet jesli prawda jest inna, badz silna i nie martw sie, wszystko sie ulozy

Gość marychaaa
a Ty jesteś pewna, że aż tak bardzo się do niego kleiłaś. bo jak byłas pijana, to mogło Ci się pomieszać. no chyba że jakaś zaufana osoba Ci powiedziała, że bardzo na niego lazłaś? wiesz osoby Ci życzliwe i normalne takiej twojej jednorazowej plamy nie będę Cię po tym tylko oceniać i nie zmienią o Tobie zdanie, bo wiedzą, że byłąś pijana i wtedy człowiek często zachowuje się irracjonalnie.

Gość lalka jak zadna
udaj, ze nc się nie stało...najwyzej pomyślą, ze taki masz temperament tylko pilnuj się na następny raz...

Gość lalka jak zadna
aha, a ten kolo jest palantem bez klasy - przynajmniej wiesz teraz, kim tak naprawdę się okazał:D

Gość marychaaa
sytuacja niezbyt miła, no ale co poradzić było mineło i tak jak ktoś napisał nie dopuść żeby coś takiego się powtórzyło, a o tej jednorazowej plamie szybko wszyscy zapomną.

Gość Hajdihoł
Ten stereotyp sie chyba nigdy nie zmieni. Ta wyzszosc faceta, ktory zachowal sie tak samo jak dziewczyna. Ale nieee...w jego móżdżku wisi napis-jezu,co za szmata,dala mi od razu,etc.etc.I jeszcze dac temu wyraz rano!Guru pieprozny😡 wiem,ze ameryki nie odkrylam,ale to jest zenujące,ten ich sposob myslenia. Oczywiscie,nie wszystkich facetow.Wiec,dziewcze,glowa do gory,bywa;)a on pokazal jakim smieciem jest i nie waz sie przechodzic obok ze spuszczona glowa. Do gory ja i drwiacy usmiech na wargi!:P🖐️

Gość Chiccitti
Zasrana---> Nie dołuj się tyle, na kacu człowiek jeszcze bardziej się dobija... Nie zrobiłaś nic złego tymbardziej, jeśli ty jesteś wolna i on... Zreszta nie wiem, dlaczego dziwnie na Ciebie patrzy, jakiś sku***** z tego kolesia, bo jak miał sie z Tobą przespać to mu to wszystko jakoś pasowało, a teraz nagle zaczyna o Tobie wystawiac opinie. Zresztą jakby był wporządku to by Cię jakoś hamował i dał Ci do zrozumienia, ze nic z tego nie będzie. Nie martw się i głowka do góry, wszystko jest na świeżo to wiadomo, ze przeżywasz, za pare dni nikt o tym nie będzie pamietał:)

jak jesteś singlem to wszystko Ci wolno - i nie mów że to ostatni raz tylko następnym razem nie przyklejaj się do przygłupa a do kogoś normalnego