Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnKKKKa

Jak to przetrwać żeby sie jutro nie przewrócić....

Polecane posty

Nie wiem jak to zrobie ale dzisiaj wróciłam o 20.30 z uczelni od godziny 8 rano.. zaraz ide do pracy, a po pracy na uczelnie do 20.Oczywiście o 21.30 znowu wychodze do pracy.... Pojde spac dopiero w poniedziałek.Płacze..bo nie wiem czy sobie poradze... :( co ja mam zrobić nie dam rady..:(:(:(

Gość bleble bleble bleble bleble
a gdzie pracujesz? W knajpie?

Gość kochanie za duzo sobie
wzielas na glowe. jesli studiujesz zaocznie to pracuj od pon. do pt. Inaczej sie wykonczysz a przeciez jestes jeszcze mloda.

Ojapierniczę. Moja serdeczna koleżanka uczyła się po nocach na Red Bullu i dawała jakoś radę 36 godzin bez snu, ale nie wiem, czy to działa u wszystkich... :o Wyrazy współczucia :(

to naprawdę ciężkie :( no wytrzymaj jakoś :( i już tak więcej nie bierz takich nocek :( studiujesz dziennie? Znajdź sobie pracę na weekendy :)

tylko gdzie ja znajde taką prace...? ciezko mi bo dopiero zaczełam 1 rok studiów...

Gość wypij redbula
musisz iść an wszytkie zajęcia?

Gość do ankkki
wiesz, Twoj wybór, ale cos musisz odpuścić, bo w pewnej chwili zachowasz się nieadekwatnie do sytuacji ze zmęczenia i potem ludzie będą na Ciebie dziwnie patrzeć.. nie kazdy jest normalnym wyrozumialym czlowiekiem poza tym nie wiem, czy nieprzewrocenie się bedzie zalezne od Twojej woli

a z jakiego jesteś miasta?

Gość kochanie za duzo sobie
pierwszy rok jest najciezszy. mowie co, zrob cos z tym bo wkrotce zawalisz i prace i studia.

Nie moge studiować dziennie ,moja rodzina nie ejst bogata,wiec musze pracowac na nich na siebie i własne studia.Źle mi nie moge sobie poradzić a wolnego nie dostane ,juz jest problem z tymi nockami :( bo nie chcą mi ich dawać -wiec albo nocka albo nieobecnośc na zajęciach

Gość do ankkki
zawalisz wszystko, ja bym na Twoim miejscu przetrwala tę nockę a do szkoly poszla na godz.13ą po odespaniu chociaz 5-6godzin

a studiujesz dziennie czy zaocznie? I z jakiego jesteś miasta?

Z okolic Katowic :( pisałam ze nie wchodzą w rachubę studia dzienne... Przegrałam życie

mysle ze powinnas pracowac tyleaby zarobic na studia i utrzymanie samej siebie (to i tak bardzo dużo). ale zeby jeszcze na rodzine łożyć? :O

No to jak studiujesz zaocznie to możesz normalnie pracować, mieszkasz koło dużego miasta, mozesz znależć normalną pracę w dzień jak setki studentów zaocznych. Znajdz sobie pracę w sklepie z ubraniami - cały czas są ogłoszenia na sklepach typu reserved, divers, house, h&m itd, itp. Zarobisz ok. 900, 1000 zł. a jak praca w galerii handlowej gdzie jest duzo klientów to czasem i więcej. Duzo moich znajomych tak pracuje, mój facet też.

Gość falbanka***
chyba to nie był za duży problem bo ne odpisuje autorka

wiem musze poszukac czegoś nowego Ale tak bardzo mi smutno... ze jestem z tym sama...:(

Gość dp ankkka
lalka, nie zalamuj się:)..tylko się nie zaharowuj, bo wpadniesz w deprechę i wtedy lipa :/

Gość sorry za pytanie ale czy
twoja rodzina jest patologiczna?

przecież odpisuje..teraz pije kawe moze troszke postawi mnie na nogii... Napiszcie mi że dam rade i wszystko sie ułozy.. bo sobie poradze przeciez jestem silna

i będzie dobrze! Zobaczysz! Napisz cv i idź złóż też do innych sklepów, naprawdę fajnie się tam pracuje a można zarobić i też awansować i zarabiać więcej! Powodzenia!

Kochana w ten weekend pewnie dasz radę, ale ja bym się na Twoim miejscu rozglądała za nową pracą...

wcale nie jest patologicza!! poprostu mama sama wychowuje mnie i siostre..I chce im pomagać bo ona mnie utrzymywała, jak sie kształciłam.Mam dzieki niej srednie wyksztacenie z dobrym wynikiem, teraz ja musze im pomóc,dlaczego mam tego nie robić? przeciez rodzic wcale nie musi utrzymywac dzieci do konca nauki.. Jestem dorosła i juz sama musze podejmować wybory i decyzje.Chyba mam prawo sie kształcić...

Gość do ankkka
lalka, ale powinnas zdawac sobie sprawę, z tego, ze jest okreslona kwota,ktora jestes w stanie zarobić..z tego co wiem Iego roku się nie powtarza,a le nei wiem, jak jest u Was na studiach ...

ale studia zaoczne są właśnie po to żeby pracować i setki osób tak robi, to nic nadzwyczjnego. Można spokojnie to pogodzić!

Gość sądzę że to tylko chęć narzek
a ja jestem ciekawa czy ta autorka wogóle zauważyła ten link od tego ble ble ble bo chyba tylko umie narzekać i to chce robić bo na tamto wogóle nie zwróciła uwagi.

ok ide do pracy dziękuje za wszystkie pocieszające komentarze :* Za linka również , wysłałam zgłoszenie moze akurat sie uda :) trzymac kciuki za mnie :* :)