Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekautek

Czy lubicie i podobają wam się dziewczyny noszące minispódniczki

Polecane posty

Gość tipical
to zalezy jakie maja nogi

Gość bla bla O6
no własnie-latem czesto widziałam małe grubaski którym tłuszcz wylewał się z tych mini spodniczek, nie wspomne o nogach a raczej o filarach w kościele..no i załozy taka minispodniczke i nmysli ze wyglada super sexy..troche krytycyzmu!!!

Gość a ja maaam
długie, ładne i zgrabne nogi i nie noszę krótkich spódniczek bo mi się nie dobrze robi jak się dziadki ślinią na mój widok i jest mi wstyd jak trąbią na mnie poldki wypchane dresiarzami :O

Gość no właśnie.......
Dlatego proszę was, zajrzyjcie na mój temat, tam sa zdjęcia i powiedzcie coś od siebie, bo będzie mi potem bardzo przykro, jak juz się zdecyduję jesienia wyjść w takiej krótkiej spódnicy a ludzie będą się ze mnie po kątach śmiali:( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3320757

Gość do no właśnie...
Twoje nogi mnie nie zachwyciły, spódnica z resztą też ale nogi masz szczupłe więc nie pomyślałabym, że wyglądasz źle jakbym Cię zobaczyła na ulicy ;)

Gość minispodniczki
mniam,mniam!!!

Gość no właśnie.......
Spódnica nie jest od zachwycania, poza tym na tym zdjęciu miało byc widac nogi:o One tez od zachwycania nie są, bo nie są ładne. Tylko się pytam, czy są aż takie straszne, że naraziłabym się na śmieszność i nabijanie po kątach, gdybym tak wyszła domu. Oczywiście ubrana, bo tutaj jestem jeszcze w piżamie:o Np. Brązowe, ciemne rajstopy wełniane plus bty na słupku miedziano-złote, albo kozaki w tzw."orzechowym" kolorze?

Gość hahahahahhhhhhhh