Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem smutnaaaaa

nie moge sie przelamac zeby zrobic facetowi loda

Polecane posty

Gość jestem smutnaaaaa

czuje sier z tym źle,chciaabym mu sie odwdzieczyć za przyjemnosci ,które on mi daje robiac mi minetke,nieziemskie odczucia... niestety ja nie moge sie przelamac,dzisiaj juz byłam blisko i.... klapa ,wycofalam sie :-( czy wy tez mieliscie takie opory??? kocham swojego faceta baaardzo mocno i nie brzydze sie,a jednak opory sa :-(

Gość madziulek29
jakbys go kochala, to bys mu zrobila tego loda bez oporow. A tak,to tylko ci sie zdaje, ze go kochasz.

Gość jestem smutnaaaaa
kocham go bardzoooo i wiem co czuje planuje z nim wspólną przyszłosc,chciałabym sie przełamac .... on nie nalega,rozumie ,sam powiedział ze przyjdzie czas na to,ale ja juz bym chciała

Gość madziulek29
jak chcesz, to zanim ty sie przelamiesz, ja mu moge obciagac. Lubie to robic.

Gość no i...
najlepiej odejdz od komputera...........inaczej nie masz szans zrobic:D

Gość jestem smutnaaaaa
nie ma mowy,on jest wyłącznie mój!!! ;-)

Gość jestem smutnaaaaa
mój misio jest juz w domku

Gość cycata syrenka
kiedyś robiłam lody swopjemu facetowi , ale rewanżu się nie doczekałam , to dałam sobie spokój; bo do przyjemności to nie należy , ten ciągnący się glut w przełyku :/ niestety , taka to konsystencja , nie żaden nektar i ambrozja nie zmuszaj się , jak nie możesz , to nie i koniec; rozumiem , że mój facet ma opory wkładać język do cipki , mimo że zawsze jestem czysta przed seksem - po prostu mu to nie odpowiada , nie można się zmuszać możesz mu się inaczej "odwdzięczyć" , lód to ni jest jedyn , co można wymyślić przyjemnego

Gość Piąstkujaca Wietnamka
Heja mi to nigdy nie sprawialo przyjemnosci :) nie podnieca mnie to i juz ...jeden moj facet stwierdzil ze robie to mechanicznie...ale trudno:) za to w innych zabawach jestem nie do przebicia :P i oczywiscie lubie jak on mnie liże (jejku jak to brzmi :D) ale ja siem nie podnieciam tym jak mam brac do zuzki :) poza tym jak robi wjazd w buzke to mam ochote zwymiotowac bo za gleboko ;)

Gość Piąstkujaca Wietnamka
no a ten smak tez nie jest za przyjemny...

Gość jestem smutnaaaaa
potrafie dawać mu rozkosz w inny sposób,on nie nalega,nigdy mi nie powiedział wprost ,ze ma ochote , wrecz przeciwnie powiedział,ze to nie jest najwazniejsze .

Gość Sikająca Japonka
Ja Wam powiem coś obrzydliwego :D kiedys bylam zła na mojego chłopaka bo tez nie lubie robic lodów i powiedzialam mu ze mi smakuje jak ryba (sperma) a on mi odparował że ja smakuję jak rzodkiewka :( hahahaha ale nie wynikalo to z braku higieny! Tez wam ktos mowil o smaku?

Gość bo to dupa nie chlop
jak chlop nie postawi sprawy jasno, to kobieta nigdy nie zrobi loda. Z wami to trzeba krotko. Sorry, ale taka prawda, inaczej nie doczekamy sie tego loda nigdy.

Gość Sikająca Japonka
hehehe Janka zrób mi loda :D ino szybko!!!!!!!!! :P

Gość Mateoooo
Wiem jedno - nic na sile. Sama sie kiedys przelamiesz, narazie robcie inne rzeczy.

Gość przełamcie loda
:classic_cool:

Gość Oda do loda
hahahahahha