Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paczi

POMOZCIE !!!!!!

Polecane posty

biote tabletki od 26 wrzesnia czyli od wtorku.wczoraj miałam dosc mocno zakrapiana impreze i nie wziełam tabletki i byłam dosc pijana i wlasnie przed chwila zaczełam krwawic,czy to normalne??

Gość Aika
Wzielas ta tabletke zapomniana??Wydaje mi sie ze masz po prostu plamienia skoro pierwszy raz w zyciu zaczelas brac tabletki.Przez pierwszy miesiac to normalne.Jak duze sa to krwaiwinia?

brałam wczesniej tabletki przez 3 miesiace i nie miałam zadnych plamien biore harmonet, tabletki zawsze biore o 22 wiec mmam ta zapomniana wziasc teraz?

Gość Aika
zobacz co pisze na ulotce powinno pisac ze do 10 lub 12 godzin nalezy zazyc i jest sie zabezoieczonym ale i tak nie bedziesz juz juz zabezpieczeczona bo minely te godziny i musisz stosowac dodatkowa antykoncepcje.

ale to dzisiaj mam normalnie wziasc te tabletki i kiedy znowu bede dobrze zabezpieczona za 2 tyg?? i co z tymi plamieniami

Masz krwawienie, bo ci spadł poziom hormonów, to oczywiste. Weź tę tabletkę jak najszybciej.

tak, nawet jeśli minęło już 12h to masz jak najszybciej zabrać tę zaleglą tabletkę! i kolejną normalnie dzisiaj o 22, jak zwykle. i zabezpieczaj się przez tydzień, później już zabezpieczenie zostanie przywrócone :) by the way, wszystko jest w ulotce... czytałaś ją chociaż raz?

ale ja nie mam tej tabletki wyciałam sobie ja z opakownia i schowałam do portfela i zgubiłam ja,czy brak jeden tabetki spodowuje planienie i przez ile sie musze zabezpieczac?

Gość bezpestkowy słonecznik...
to weź następną z opakowania. a wieczorem znó kolejną. po prostu skrócisz o jeden dzień przyjmowanie tabletek, do 20 dni. ale weź tą tabletkę i pamiętaj o dodatkowym zabezpieczniu.