Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona w poszukiwaniach

Kto zna jakiś super nawilżający krem do twarzy ale bez paraffinum oil???

Polecane posty

Gość napiszcie cos wiecej
o tym kremie z Weledy irysowym czy nie swieci sie po nim twarz? mozna go uzywac do tlustej cery?

Gość oj oj ojjj
A cos tak na miare mojej malej kieszonki ?? (ok 30zl) Tez mam skore mieszana tradzikowa i strasznie sucho pod oczami.Nawilzalam zlyklym kremem nawilzajacym ale porobilo mi jeszcze wiecej zmarszczek:( :( :( :( potem natluszczalam ,smarowalam retinolem i coraz paskudniej.Budze sie ze zmarchami od nosa do skroni.Jestem mloda mam 20 lat i co zrobic?:(

Welede można kupić taniej tu: http://apmp.natura.xip.pl/index.php Nie jest to 30 zl, ale 38zl bodajże jeśli dobrze pamiętam. Zawsze oszczędza się te 7 zeta. czy się buzia po nim nie świeci....hm chyba nie, zalezy ile nałożysz. W zaleceniach stosowania kremu jest wyraźnie napisane, że nakłada się tyle ile skóra potrzebuje. Jeśli nałoży się za dużo, skóra tego nie wchłonie i krem się zaczyna rolować. Czytałam recenzję na wizażu i faktycznie krem pachnie intensywnie...dla mnie to zapach geranium którego szczerze nienawidzę, ale szybko się ulatnia. Ja mam tubkę 30 ml od kwietnia, pomimo iż taka mała objętość, myślę, że starcza na długo, bo jest bardzo wydajny - standardowe kremy zużywalam w tempie ok 50ml na miesiąc....a ten mam i mam. Nie używam go codziennie, bo po prostu przestałam mieć potrzebę tak częstego nawilżania skóry, która z suchej zmieniła się w normalną. Używam teraz w nagłych wypadkach przesuszenia. Pozdrawiam

Gość tłusta cera
a czy jesli mam tłusta skórę i posmaruję tylko masłem karite to ja zapcham? Wystrczy mi takie natłuszczanie? np na noc a na dzien jakis nawilżajacy krem?

Um wygląda bardzo interesująco...Olena a mogłabyś podać PEŁNY skład a nie tylko substancje aktywne? Byłabym wdzięczna bo wygląda ciekawie.

Gość wywalaj olena
na każdy topik sie wciskasz z ta nachalna reklama!!!!!!!! spadaj przedstawicielu handlowy jeden!!!

Gość a może spróbuj
kram nawilżający albo biolipidowy ZIAJA calma HLC jest bez paraffinum ani im podobnych

Gość ten z ziaji jest tlusty

Gość ten z ziaji jest tlusty
tzn. mialam na mysli, ze do tlustej cery sie nie nadaje, bo ja dodatkowo nablyszcza :o i przetluszcza

Gość blue fish
Chomik..nie moglam znalezc na tej stronce, ktora podalas informacji nt. ile placi sie za przesylke? czy bezposrednie przelewy na ich konto z konta internetowego tez sa obarczone jakas oplata?

Gość ale na noc ZIAJA nada się
idealnie skoro ma mocno nawilżać

blue fish - 4,50 za priorytet przy przelewie...za pobraniem nigdy nie zamawiałam więc nie wiem....napisz na adres mailowy w kontaktach na pewno dostaniesz wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam:)

A czy przelew jest obarczony dadtkową opłata to zależy od banku w jakim masz konto.....tak mi się wydaje...ja nie płace nic dodatkowo tylko produkt, przesyłka 4,50 i tyle...

Gość niebieskoookaa22
tylko 4,5 za przelew :)