Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghost21

kieruje pytanie do dziewczyn kobiet w wieku 18-25

Polecane posty

nie NIGDY tak samo bedac facetem nie chciabym laski z zarosnietymi nogami i pachami tak samo facet wydepilowany na nogac to zamiana rol i tragedia niemeskosci ni moglabym by z kims kto nosi rajstopki,bleeee

Gość Monika_25
Ja uważam ze można zaakceptować, nawet to musi być dosyć fajne... no i smieszne.:) Ale jak facet lubi to niech chodzi, tylko nie dam swoich, chyba że mi będzie kupował nowiutkie :). Ale tak powaznie... facet w rajstopach? uważam że będzie na pewno lepiej wygladał niż w kalesonach. A co do jego męskości to chyba jest oczywiste jak ma spzet to jest wporzadku, a jego zniewiesciałość spowodowana depilowaniem mi by nie przeszkadzała, ważne aby mnie szanował i abym była dla niego księzniczką. Myślę rówież że faceci z lekkim "dodatkiem genów kobiecości" sa o wiele bardziej uczuciowi. Wiem co piszę bo mam takiego kolege któremu zarost prawie nie rosnie, wygląda jak dziewczyna i jest bardzo fajnym facetem. Szkoda tylko ze nie jestemy ze sobą ale to już jst inny temat. Pozdrawiam

moze jakos przezylabym rajstopy pod gacie... chociaz sama nie cierpie i nie znoeze i dokad temp. nie spadnie do -20 nikt mnie nie zmusi, zebym zalozyla takowe pod spodnie... a co do depilacji... glupie troche... znaczy sie niby nic nie mam przeciw, ale... po cholere facet mialby sobie nogi golic, tudziez klate... modelem jest? bo innej moztywacji nie widze... jak znasz jego motywacje to mi ja bardzo chetnie poznam! bardzo intrygujace. a poza tym - wlosy naturalnym futerkiem mezczyzny - moze i bez rajstop by sie obyl... :P

Gość aparna
Naprawdę lubisz rajstopy?? Ja nie cierpię, są niewygodne i zawsze wżynają mi się w tyłek. Gdyby mój facet się zachowywał tak jak opisałeś to pomyślałabym że ma problem i wysłałabym do specjalisty

Gość noszę
Jestem mężczyzną i jak temperatura powietrza wynosi ok. 0 to ubieram pod spodnie rajstopy 40 DEN z microfibry, natomiast jak na dworze jest poniżej 0 to ubieram bawełniane gładkie rajstopy, a jak jest bardzo zimno to ubieram grube rajtuzy. Możliwość dopasowywania grubości rajstop do warunków atmosferycznych jest jednym z powodów dla których wole rajstopy od kalesonów. Drugim powodem jest oczarowanie kobiecością, albo jak napisała Monika_25 podwyższoną ilością kobiecych genów, które sprawiają, że kobiety darzę wielką sympatią.

Gość marian gatta
depilacja to odpada ale noszenie rajstop to na porządku dziennym też to robie nosze jak jest zimno pode spodnie gróbe nie trzeba nawet skarpetek więc możesz smiało nosić rajstopy ja to robie i mam gdzieś jakieś opinie a golenie to do dziewczyn ładnie wyglądają wydepilowane nużki damskie do tego w rajstopkach i czułenkach

Gość Rajstopyy Meskie
Czesc wam, Ja tam nosze rajstopy meskie a one nie gryzą. kupuje je w sklepie Meskie rajstopy sa SUPER http://www.nylons-strumpfhosen-shop.de/man-collanto.html . ------------------------------------------------------------------------------ http://www.nylons-strumpfhosen-shop.de/man-activskin.html . ------------------------------------------------------------------------------ http://www.nylons-strumpfhosen-shop.de/man-levee.html . ------------------------------------------------------------------------------

Gość noszę
Fajny sklep, ale szkoda, że nie można tych rajstop kupić w normalnych sklepach.

Gość wacek
kupuj damskie ,sa fajniejsze

Gość Sa biusta i biusciki

Gość HOT
hej szalona krona:) zagladasz tu jeszcze ?? tez jestem z AMG :) ze stomy co prawda:)

Gość hakunamtatal
nigdy w życiu... dla mnie taki facet to prawie jak gej.. to była moja pierwsza myśl z drugiej strony, gdybym się w takim naprawdę zakochała (nie wiedząc o tym), to nie odkochałabym się z takiego powodu. ale kazałabym zaprzestać mu tych "fetyszów"...

Gość Ksiezniczka84
a ja tam nie lubie chodzic w rajstopach i chodze w nich sporadycznie

Gość kacuska
eeeeeeeeeeeeeee koles goli nogi i chodzi w rajtuzach?? hehehehehe moze ma jakies zadatki na geja albo transwestyte... ale niechce sie do tego przyznac bo mu wstyd wiec robi to co lubi krzjac pryed swiatem... moze powiem tak niepzeszkadzalo by mi to ze goli nogi... ale rajstopki?? no yyyyyyyyyyyy niewiem musiala bym go znac... moze poprostu nosi je zeby bylo smiesznie hehehe...

jakby mi zabieral te rajty i maszynke do golenia, to oczywiscie ze nie buahahaa, co za gosc....

Gość z porcelany
OHYDA !! nie związałabym się z tobą...

Gość nataliafox
to zalezy jaki facet:P haha

Gość nataliafox
ghost a Ty golisz?

Gość buzibuzi
ale on jest facetem...ja naprawde uwelbiam to uczucie gdy przyelagaja do nogi ale noga wtedy musi byc wydepilowana, nie moze byc zzarosnieta ohyda! przepraszam was ze takie pytanie zadalem ale ejst to dla mnie bardzo wazne ....sam sie zdradzil..

Gość oluniaolusia
trzeba byc tolerancyjnym poprostu