Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peo 48

Klimakterium

Polecane posty

Gość Sunny Mother
Jejku ale poplątałam, dopiero przeczytałam raz jeszcze :) jest albo meno albo meno activ forte. O teraz dobrze :D

Gość agata8934
Tak, tak o to mi chodziło, po prostu uprościłam, jak pisałam, żeby było krócej ;) Tak to w aptece babka nam tłumaczyła, że activ meno jest na objawy menopauzy, lepsze samopoczucie ogólnie. Ale jak się pojawiła bezsenność i problemy z koncentracją to mama zaczęła kupować ten forte i znowu czuje się ok. Po prostu chodzi o to, żeby dobrać środek do swoich problemów.

Gość Jadwiga Grze
Z własnego doświadczenia wiem, że activ meno forte jest znacznie skuteczniejszy, pomaga w takich bardziej dokuczliwych objawach normalnie żyć. Mój mąż już szału dostawał na moje zmienne nastroje i nerwowość a po nim się uspokoiło bardzo, już sama ze sobą jestem w stanie wytrzymać :P Cieszę się, że jest taki środek bo hormonów unikam jak mogę.

Gość gośćTrelinka
Ja jeszcze nie stosuję go w wersji forte, póki co wystarcza mi sam activ meno i sprawdza się doskonale, mam nadzieję, że dzięki temu terapia hormonalna zostanie odciągnięta jak najdalej w czasie, albo wcale nie będę musiała stosować.

Gość megi780
Ja nie będę już szła w hormony, tych suplementów jest tyle, że w zależności od objawów można brać inne, więc się organizm nie przyzwyczai. Teraz mam meno complex, na nasilone objawy menopauzy, zaweira wyciąg z czerwonej koniczyny