Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja79

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość kaja79

rozmawialam z chlopakiem na gg i umowilam sie z nim chociaz mialam juz chlopaka.Moj chlopak to przeczytal i mnie zostawil powiedzial ze nie wybaczy mi czegos takiego,chociaz nie poszlam na to spotkanie wcale i nawet nie widzialam goscia na oczy.Czy nie przesadza z ta zdrada i czy wybaczy??? nie umiem sobie dac rady bo zalezy mi na nim.pomozcie!

Gość zmęczona zyciem
to po co umawialas sie z tamtym kolesiem skoro mialas wlasnego faceta :/ nie lapie sie 2 srok za ogon..

Gość dobrze zrobil
czy jak ktos planuje zbrodnie i nie udaje mu sie wyjsc aby kogos zabic to nie znaczy, ze jest grozny? Wybieralas sie, chcialas, robilas cos, aby sie umowic - MOGLAS ZDRADZIC, wolal plewe rzucic, niz przez gowno cierpiec. Dobrze ci tak.

Gość kaja79
dzieki kurcze za "dobre"slowa,chcialam tylko zebyscie mi doradzili co robic aby wrocil,jak udowodnic ze go kocham?moze on potrzebuje czasu...

Gość zmęczona zyciem
ciezko bedzie ci odzyskac jego zaufanie, ale widocznie nie bylas w nim az tak zakochana bo chcialas sie z innym umowic..

Gość kaja79
nie daje sobie rady, tak mi go brakuje ze wariuje jak nie wroci do mnie!

rajcuje cię uamwianie się z obcymi przez interent??? on by się z tobą spotkał i wiesz dokładnie po co.. nie dziwię się chłopakowi, nie umie ci juz zaufac.

Gość Stefek
Nie przejmuj się Kaja79, na pewno wróci - wybzyka jakąś napaloną rupieciarę, może ze dwie i znów będziecie razem. Wg. mnie taki przebieg zdarzeń byłby najbardziej odpowiedni względem twego zachowania. Papa...

W topiku napisalas pytanie \"CZy to zdrada?\", a nie prosbe o rady jak go odzyskac... Kazdy ma inny poglad na ta sprawe. W innym miejscu sie zdrada zaczyna dla kazdego. Moim zdaniem niepotrzebnie sie umawialas z gosciem z GG. W ogole po co rozmawiasz z nieznajomymi p[rzez gg majac kogos? ;) Widocznie szukasz \"czegos lepszego\". Tak pomyslal i wcale sie nie dziwie, ze sie wkurzyl ;) Ale tez jak to mozliwe, ze to przeczytal? Szperal Ci w archiwum? Na to to ja bym sie wkurzyla...

jak zwykle za pozno sie zorientowałas jak go bardzo kochasz, ja bym nie wróciła do tekiego typa, ale wiem ze ludzie popelniaja bledy i trzbea im wybaczac, porozmawiaj ze swoim chłopakiem, powiedz ze nie chcialas sie z nim spotkac, moze powiedz ze chcialas zeby ci dal juz spokój bo byl namolny, albo ze przemyslalas sprawe i stwiardzilas ze nie potzrbujesz spotkan z innymi, nie chcialas mu mowic o tym incydencie, bo uznalas ze nie warto, nie wiem albo powiedz ze mozesz miec przeciez znajomych, ale skoro jemu to nie pasuje to mozecie sie dogadac co mozecie a czego nie, ty mu powiedz zeby nie grzebał w twoich prywatnych rzeczach, bo to tez nie było fajne co zrobił

Gość koguuuucik
a to on juz z tobą zerwał???

Gość kaja79
zerwal juz ale czasem dzwoni i pyta co slychac tylko.nie grzebal mi tylko ktos inny mu powiedzial o tym i wydrukowal wszystko i dal mu do przeczytania

Gość kaja79
nie sciemniam nic tak bylo ze jakis znajomy jego znal tego goscia z gg i powiedzial mojemu chlopakowi o tym,to bylo tak jakby podstawione zeby mnie sprawdzic

Gość kaja79
kurde nie o takie rady prosilam! co mam zrobic zeby wrocil do mnie?