Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieneczka

No ciekawe czy to mozliwe...

Polecane posty

Gość kasieneczka

Mialam jedna sytuacje, gdzie material genetyczny dostal sie do pochwy (nie lubie tego okreslenia). Byl to jeden raz, i to jakis tydzien po @, gora 1,5 tyg. Planowany termin @ byl na 30.09... nie ma oczywiscie do tej pory. Ale od 2 dni boli mnie strasznie brzuch i mam dziwny kolor uplawow. Taki ciemniejszy jakby. Do tego temp 2 dni temu wynosila 37.3 co stwierdzilam,ze moze byc jeszcze ok,bo spada w dzien @...teraz wzrosla o 2 kreski. Ale..nie wiedzac czemu 2 misiace temu nastapilo przesuniecie okresu o 10 dni..tj tyle mialam opoznienia. Miesiac temu znow sie spoznil jeszcze o dodatkowe 6 dni..w tym m-c znow go nie ma :| Juz nic nie rozumiem. Nie mam zadnej choroby, nie mialam stresow, nie wiem co moze byc przyczyna. Teraz nie wiem czemu mi sie znow opoznia. No jak to tak z m-c na m-c moze ciagle byc przesuniecie. Zawsze odkad zaczelam @ mialam jak w zegarku. Piersi tez mnie zawsze bolaly, a teraz od 3 cykli wcale :| No i czemu ta temp rosnie. Moze macie jakies rady?

Co to za określenie \"material genetyczny dostal sie do pochwy\"??? :D Jeśli był wytrysk nasienia, w dniach prawdopodobnie płodnych - ciąża jest prawdopodobna. Zrób test, kosztuje około 10 zł,l teraz już powinien wyjść, w 5 minut masz rozwiane wątpliwości

Gość ja2500tggg
zrob se test, idz do lekarza, ogadaj z psychologiem psychiatrą, rany jak ja bym tak napieprzała co mies o ciazy to kaffe by sie cały czas blokowała.... ile mozna czy jestem w ciazy, jak myslecie, co radzicie, ...litosci,,,widac jestes prawdziwa blondynka bo rozumy i samodzielnosci za grosz, dobry psycholog by ci sie przydał jemu d...liz nie tutaj

Gość ja2500tggg
ok, teraz ja hey dziewczyny, powiedzice mi jak myslicie czy jestem w ciazy?? kochałam sie z facetem i nie mam okresu, czy to moze byc ciaza, poradzcie?

Gość kasieneczka
Przeciez nie zapytalam czy jestem w ciazy. Jak sie Tobie cos nie podoba to nie pisz. Dodalam,ze mam jakies zaburzenia nie wiadomego pochodzenia. W tym m-c zdarzylo sie tak,ze taka mozliwosc ciazy wchodzi w gre. Nic wiecej no...i jakie lizanie dupy? Nie rozumiem? Po prostu nie wiem skad te zaburzenia.

Lepiej jak najszybciej udaj się do lekarza. Jeśli jesteś w ciąży to twoja ciąża jest zagrożona.Świadczą o tym te upławy. Czemu nie zrobisz testu.Polecam \"bobo-test\" - płytkowy.

Gość kasieneczka
Zwlekam z testem ze wzgledu wlasnie na poprzednie dziwne 2 cykle.. chodzi o to,ze mi sie to nagle rozlegulowalo nie wiadomo dlaczego. Rozumiem jedno przesuniecie, dwa...ale to juz bylby 3 cykl dziwny..

ale czemu pytasz o to na forum to takie gdybanie, jak ktos nie bedac lekarzem moze ci cos poradzic, daj ze spokuj, to siedz na forum i czytaj wypowiedzi zmiast isc do lekarza, upławy zmieniajace kolor zawsze sugeruje zakarzenie gróg rodnych, jestes kobieta nie wiesz o tym nie chodzisz do gina. jeszcze do tego bol brzucha ...tak kobiety dowiaduja sie o raku jajników....odpukac....

Gość kasieneczka
Bylam u lekarza w poprzednim cyklu. W zwiazku wlasnie z tym przesuwaniem. Mowil,ze czasem zamiast @ moze wystapic takie plamienie male. Nie mam tych uplawow przeciez caly czas! Zaczely sie jakby w terminie @. Poza tym powiedzial,ze ze mna wszystko ok. Wiec jak widac chodze do lekarza. Najlepiej prawda od razu oceniac no nie? Jestem kobieta i znam swoje cialo. Wlasnie dlatego jestem zaniepokojona. Lekarz mi nie pomogl. Drugi tez powiedzial,ze nic mi nie jest...

Ale jeżeli okres Ci się opóźnia a istnieje prawdopodobieństwo ciąży, to najlepiej jak zrobisz test. A jeżeli on nie potwierdzi ciąży, pójdziesz do lekarza, zeby sprawdził co się dzieje w Twoim organiźmie. Może coś Ci się poprzestawiało w gospodarce hormonalnej i stąd te nieprawidłowości?

Gość kasieneczka
Wlasnie o to chodzi,ze juz bylam u dwoch lekarzy. To juz 3 cykl dziwny. Tyle ze w tym istnieje mozliwosc zajscia w ciaze. Zrobie test, wyjdzie nie i znow pojde. Znow mi powie,ze jest ok. Naprawde nic nie stwierdzili. Nie mam uplawow na okraglo, teraz od 2 dni wystapily wtedy kiedy powinnam miec @. Chodzi o to,ze sie martwie,ze cos ze mna nie tak a inni twierdza,ze albo glupia blondi ze mnie albo ze jestem zdrowa - to lekarze akurat.

Gość emnila
mi sie wydaje ze to nadchodzaca @, ja tez mam uplawy na pare dni przed, sa koloru kawa z melkiem, a na ok dzien przed sa brazowe jak dla mnie male prawdopodobienstwo ciazy ja jak zaszlam w ciaze to mialam biale i geste uplawy, jak chyba wiekszosc z tego co czytalam ciemne mialam zawsze przed @

Gość kasieneczka
No ale biale sie tez sa :| Szczegolnie mocne jak np sie podniecam. Wczoraj to troszke jak pianka wygladalo :| Nie wiem :/

Gość rozne sa sytuacje
Skoro sa takie bialawe to moze swiadczyc o infekcji, a ciemne o nadchodzacej @