Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktos88

Dziewczyny prosze o pomoc- branie tabletek anty!

Polecane posty

Gość Ktos88

dreczy mnie problem o nastepujacej tresci- jezeli dzis zazylam pierwsza tablteke anty bo dostalam okres o godzinie 10-11 i zazylam ja w przeciagu tychze godzin to czy jutro musze wziac o tej samej porze?bardzo mi nieodpowiada ta pora i chcialabym przelozyc branie tabletek na godzine 18 ale czy moge tak zrobic?czy to nie zmniejszy skutecznosci tabletki?prosze o odpowiedz.

Gość Ktos88
Ale czy to na 100%nie zmniejszy skutecznoci tabletki?

Gość gadgg
dla pewnosci zrob to stopniowo:) np o 15 a nastepna juz o 18:)

Gość Ktos88
dziekuje wam:* ah z tymi tabletkami:) czemu my musismy je brac?a czy wam cos sie przytylo po stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych?jesli tak to ile?

Gość Ktos88
aha i jeszcze jedno czy jesli biore tabletki to chlopak moze ,,konczyc we mnie''?Zastanawia mnie to poniewaz dotychczas stostowalam inne metody antykoncepci i jakos nie wyobrazam zeby chlopak bez prezerwatywy mial wytrysk wewnatrz:/ Prosze o odpowiedz.

Gość no cóż
dzieci nie powinny brac się za seks

Gość *AtomówkAaa
moze. moj zawsze konzy we mnie juz od roku i dzidzi nie mam :)

Gość Ktos88
Dziekuje wszytskim wyrozumialym dziewczyna:* Tak na marginesie dzieckiem nie jestem- i to e zadalam to pytanie nie powinno nikog dziwic.Poprostu sama niewiem bo opinie na ten temat sa podzielone.

Gość Ktos88
A kots ma moze inne zdanie na tenze temat?

Gość jeśli tabletki dostałaś
od ginekologa, to czemu jemu nie zadałaś tych wszystkich pytań. Przecież na każde uzyskałabuś wiarygodną odpowiedż. A tak pytasz tutaj tak samo niedoświadczonych dziewczyn i ufasz im? Bardziej niż lekatzowi? Dziwię sie trochę. Moim zdaniem jeśli zaczękas brac tak rano te tabletki to powinnaś cały cykl brać je o tej samej porza. Zmienisz godziny w następnym cyklu. Zreszta poczytaj ulotkę i tam będziesz miała napisane jaki jest rygor godzinowy. Poza tym odczekaj chociaz do 10 tabletek z tym kńczeniem wewnątrz, bo nie wiadomo jak twój organizm będzie je tolerował. Może sie zdarzyć, że będziesz musiała je odstawic i wtedy zabezpieczenie weżmie w łeb... A na następną wizytę u gina weż karteczkę i spisz wszystkie nurtujące cię pytania. Pozdrawiam