Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waniliowa mandarynka

Polećcie mi proszę jakiś fajny błyszczyk,ale nie bajońsko drogi!!!

Polecane posty

Gość ja polecam goraco
blyszczyki AA oceanic(glownie cappuccino)..kosztuje ok.9 zl..a przynajmniej tyle place za niego w drogerii Natura

Gość LOVELY glamour
Super błyszczyk jest z firmy LOVELY, nazywa się glamour, są różne smaki : kokos, cappucino, czekolada, wanilia, cola, grejpfrut,... może jeszcze jakiś inny nie pametam. Są super, ja znam smak kokosa i cappucino, są naprawde świetne, ładnie pachną i do tego są chłodzące ! Jak nałożysz na usta tak przyjemnie Ci chłodzi... :P Pyszne są !

Gość LOVELY glamour
A, i kosztuje w okolicach 5-6 zł w Rossmanie :)

Gość uooo o
w Rossmanie taki blyszczor kapuczinowy?? A trwaly jest?? Bo ze tani to super,ze zapach tez nice ale jak "smakuje" ?? Jak wyglada na ustach ?? Kiedys kupilam w plynie..hmm blyszczyk w kulce ze tak to nazwe ,ladnie pachnial owocami nie pamietam z jakiej firmy (byl tani to napewno tez kolo 7zl.) ale byl tak paskudny ze normalnie nie moglam.Sama chemia na zebach. Strasznie mi sie chcialo po nim pic: ((( Blee ps ja go nie zjadalam tylko kladlam na usta!! zlazil chwile potem.

Gość uooo o
po takim incydencie z tanim blyszczkiem ,jak kupuje to z Constance Carroll - kolo 15zl.

Gość LOVELY glamour
Nie, ten błyszczyk jest naprawde super, spróbuj, jak Ci sie nie spodoba to i tak wiele nie stracisz, chociaz wątpie żeby Ci sie nie spodobał bo jest super :P:P Moje wszystkie koleżanki go maja i właściwie to kupujemy tylko cappucino i kokos bo są najfajniejsze :) Polecam gorąco :D

Gość lklklklklklklklklklk
blyszyki palomy fajnie pachna sa trwale nie kleja sie taka bardzo i praktycznie nie maja smaku kosztuja okolo 10 zl

Gość do Lovely glam.
kupie!!! :D a jak cos nie bedzie tak jak piszesz to cie znajde i ci go wepchne w najmniejszy otworek ciala :D :D :D :D :D Buziaczki:* :D

Gość nayu
Mysle ,ze jak poprzedniczka kupila ten blyszczorek firmy LOVELY Glamour, to powinna byc chociaz czesciowo zadowolona:D Kupilam dzisiaj:) Ladnie pachnie i jest 'smaczny'. Cappucino.Kupie sobie jeszcze moze.. *Czekolade*:) Taki smieszny gadzecik z pędzelkiem hihi:D