Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluunia

do wroclawianek!

Polecane posty

Gość maluunia

ktory lekarz prowadzi wam ciaze?? gdzie zamierzacie rodzic? podzielcie sie! pozdrawiam!!!

Gość anula05
Witam.ja zdecydowałam się rodzić w Oławie,ze względu na możliwosć porodu w wodzie i bardzo dobre opinie na temat tamtejszego szpitala.Polecam strony www.rodzicpoludzku.pl tam na pewno znajdziesz wiele odpowiedzi,Pozdrawiam

Gość maluunia
dzieki za wpis!! ja jeszcze nie wybralam miejsca porodu - dziekuje za rade!! :) czy juz jestes po? jesli nie, to kiedy rozwiazanie? jaki ginekolog prowadzi Twoja ciaze? prosze o wpisy innych szczesliwych przyszlych mam! ;)

Gość anula05
Poród mam przed sobą,termin na 5 stycznia.Jeśli chodzi o lekarza to nie bardzo mogę ci pomóc ponieważ u swojego jestem dopiero od miesiaca i chyba bym go nie poleciła.On i tak nie odbiera porodów w Oławie.Ogólnie czuje się swietnie więc się nie martwie na zapas.Jak zaszłam w ciąże byłam w Irlandii,na początku planowałam tam urodzić ale po 5 miesiącach zmieniłam zdanie i wróciłam do Polski.Słyszałam,że bardzo dobry jest dr Wiktor Jarosz ale nie wiem gdzie przyjmuje.Jeśli masz dużo czasu radze,żebys wybrała najpierw szpital a potem spróbowała sie skontaktować z którymś z lekarzy w nim pracujących,być może wtedy będziesz czuła się bezpieczniej.Albo po prostu próbuj,jeśli jeden ci sie nie spodoba pamietaj, że zawsze możesz go zmienić.Pozdrawiam

Gość maluunia
dzieki Aniu! trzymam kciuki za powodzenie dla Ciebie i malenstwa! moze ktoraz z Wroclawianek jeszcze sie wypowie?

Gość _____________
Hej! Ja będę rodziła w 40 leciu byłam tam już na patologii i mój gin pracuje w tym szpitalu, jednak nie polecam dr bo jest średni. a do terminu mam jakieś 17 dni :D. Pozdrawiam i życzę zdrówka

Gość Zadowolona..........
DR. Kotkowska z Wroclawia bardzo dobra lekarka. Nie pamietam adresu ale chyba ul. Kluczborka ......naprawde warto Zadowolona Pacjetka

Gość dr Kotkowska
A jaki szpital poleciła Ci dr Kotkowska? A może sama w jakimś pracuje? Bo ja też chodzę do Corfamedu i jestem zadowolona, niestety nie wiem, czy któryś z lekarzy pracuje w jakimś szpitalu. A i termin mam na styczeń i nie wybrałam jeszcze szpitala więc będę wdzięczna za opinie

Anula....!!!!!!! nareszcie znalazłam kogoś kto chce rodzić w Oławie. też bym chciała, ale nikogo nie znam kto tam rodził. Opinie znam tylko z netu, też chciałabym rodzić w wodzie. Napisz, czy byłaś już w szpitalu zorientować się jak to wygląda-nie mieszkam w Oławie i nie wiem, czy chętnie przyjmują z poza tego miasta.Odezwij się PROSZĘ zależy mi na Twojej opinii, bo szukam kogoś takiego jak Ty od pół roku!

Kilka tygodni temu lezałam na tamtejsym oddziale patologii ciązy. Jestem zadowolona z lekarzy i pielęgniarek. Miałam przyjemność rozmowy z położną,i również byłam mile zaskoczona. Moj gin nie pracuje w Oławskim szpitalu, ale ja i tak zdecydowałam się na porod w tym szpitalu. Nie wiem na jakiej zasadzie są przyjmowane pacjętki z poza pow Oławskiego, ale warto się dowiadywac, bo spotkałam tam kobiety z Wrocławia.

Gość maluunia
dziewczyny, dzieki za wpisy! hm, przyznam, ze zainteresowalyscie mnie tym porodem w wodzie.. mozecie napisac cos wiecej o tym?? bede bardzo wdzieczna! jacy lekarze prowadza Wasza ciaze?

tylko LightBlue mi nie uciekaj proszę chciałabym z Tobą porozmawiać

orientujesz się ile kosztuje poród w wodzie? czy do tego dr są duże kolejki-przyjmuje w Oławie? jak wyglądają sale w szpitalu-ilu osobowe są?jaka jest opieka?

mieszkasz w Oławie tak? ja mieszkam w Siechnicy; ile kosztuje wizyta u tego doktora?

Gość maluunia
Dziewczyny, jesli mozecie, piszcie na forum. na pewno wiele dziewczyn bedzie wdziecznych za wszelkie innformajce :) po to ten watek zalaozylam. LightBlue - czy ten dr Sroczek to z Wroclawia jest? mozesz jakies namiary dac?

wspomniany doktor przyjmuje w Oławie, w Omedze na ul. Chrobrego, tel znajdziesz w ksiązce telefonicznej.termin wizyt na kasę chorych jest odległy, ale wizyta prywatnie kosztuje 40 zł, tak samo usg.A lekarz jest oblegany :D nie wiem jak na porodówce wyglada sprawa sal, ale na patologii, były sale 1, 2,3, 4 osobowe, dla kobiet, które miały lada dzien rodzic są pokoje 1 osobowe. Opieka super.Mimo,ze szpital jest biedny, to i tak się trzyma :) Co jeszcze : czyste pokoje, łazienka z prysznicami, w kazdym pokoju telewizor....

czyli jesteś w pierwszym etapie ciąży...a znasz może jakiegoś dobrego pediatrę? orientujesz się ile kosztuje poród rodzinny?

przykro mi, na temat porodu rodzinnego i innych mozliwosci, powinnaś zadzwonic do szpitala. myslę ,że powinni odpowiedziec ci na pytania. pediatry jeszcze nie wybrałam, bo to moje pierwsze dziecko❤️

wielkie dzięki za informacje:) utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że powinnam wybrać ten szpital:)

dr nauk med. E. Różańska-Zalewska, przyjmuje na Biskupiej 4/2, popołudnia w poniedziałki i czwartki. Swietny i bardzo dobrze wyposażony gabinet, nowoczesny i bardzo przyjemny, przemiła pani doktor, jednocześnie pracuje w szpitalu na Kamieńskiego.

Gość anulka05
cześć dziewczyny.Poród w wodzie w Oławie kosztuje 400 zł i w tym jest już obecność bliskiej osoby.Teściowa mieszka w Oławie,z kimś tam rozmawiała i wyszło na to, że najlepiej to pójść ze dwa razy prywatnie do jakiejś doktor,która pracuje w tym szpitalu,a ona już zapamięta.Głównie chodzi o to,że być może poród okaże się bardzo szybki albo bardziej skomplikowany i wtedy poród w wodzie sie nie odbędzie,nikt nie zwraca pieniedzy-wiadomo.Ale jeśli,tak jak napisałam wcześniej,pójdziesz dwa razy prywatnie,być moze będzie możliwość zapłacenia nie przed ale w trakcie lub po porodzie.Fajnie,że jesteście,będe zaglądać,bo czuje się troszkę samotna - mój ukochany jest daleko,wróci dopiero za miesiąc.Pozdrowionka

Gość anulka05
do mokka.A na kiedy tymasz termin? ja na 28 grudnia.