Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monisia 719719

czy to możliwe ?? ciaza ??!!

Polecane posty

Gość Monisia 719719

zabezpieczalam sie hormolalnie zawsze bralam o tej samej poze ( no czasmi tylko różnica do 30 minut w braniu ) powinnam dostac okres dzis rano ale nie mam i nawet nie czuje by sie zblizal . co gorsza dziwnie sie odzywiam . najpierw grzybki marynowane a potem 3 kawalki szarlotki ! czy mam powody do niepokoju ?? czy to jest normalne?? tylko bez zartów prosze !!

Gość Anettta Raz
Nie martw sie poczekaj tak czasem bywa

O tak, grzybki marynowane i trzy kawałki szarlotki to powazna sprawa. Ani chybi ciąża.

Monisia nie martw sie, napewno to nie ciaza, w ciagu 7 dni napewno dostaniesz okres :) a jak masz watpliwosci mozesz zrobic test :)

Gość no tak 111
Monisia- nie ma co sie nakręcać!!! jesli by to była ciąża( w co watpię) to przy tak wczesnej ciąży nie ma sie jescze zachcianek ciążowych. Wyluzuj a @ zaraz sie pojawi byc moze jakiś stres przeżywalas lub coś podobnego

Gość Mglalalala
DO :Monisia719719 ..... Ja przed @ jadlam ogorki kiszone i zagryzalam je ciastkami , mialam dziwne wrażenie, że jestem w ciąży.I po 5 dniowym opoznieniu mam @ slabą ale mam. Więc sie nie martw tylko poczekaj do @ albo zrub test.