Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzmarszczkowiona

Zmarszczka STOP!

Polecane posty

Gość uzmarszczkowiona

Krem przeciwzmarszczkowy Ziaja Pietruszkowy - wlasnie kupilam! Ktos stosowal? Jakie macie doswiadczenia? Macie jakies swoje ulubione (i skuteczne!) kremy pod oczy???

Gość przykro mi
ale STOP to efektywnie zrobi pani przeprowadzając dzieciaki na drugą stronę ulicy ze zmarszczkami nic nie zrobisz(lifting?_) mówisz.... ziaja...piteruszkowy .... :D

Gość a ja a ja
zauwazylam pewna prawidlowosc,jesli chodzi o zmarchy to nikt sie nie chce wypowiadac zabardzo:D Moze kazda ma jakies swoje tajemnicze sposoby ktorymi sie nie chce dzielic ?? "stop" nie jest doslowne,wiadomo ze sie nie zatrzyma ale mozna smarowac zeby opoznic powstawanie.Tylko czym bo ja juz normalnie nie mam pomyslow:D

Gość Eulinka
ja jeszcze nie mam zmarszczek, bardziej interesują mnie preparaty na trądzik, więc może o to chodzi że niewiele osób się wypowiada, ja słyszałam że glinka może być dobra na zmarszczki, bo ujędrnia skórę

Gość echolokacja problemow
Skora wokol oczu jest zbyt delikatna zeby ja.. "ujedrniac" (:D :D ... :D ) Bardziej nawilzanie - natluszczanie chyba ,prawda? Ja mam bardzo sucha skore szybko mi sie robia i tez nie wiem czym wiec sobie poczekam,popatrze moze ktos sie wypowie i doradzi.

Gość nie wiecie czy z AA jest dobry
?

Gość niebieskoookaa22
=> przykro mi ale się uśmiałam :D :D cóż za wpis :) a jeżeli hcodzi o zmarszczki, to ja nie wiem, mnie niedługo dopadną mimiczne, albo już troszkę mnie dopadły :P ale na to to cuś chyba nie ma rady :o jakieś Vichy myokine czy coś takiego jest, ale czy jawiem, nie stosowałam...

Gość przykro mi
niebieskooka .pozdrawiam tym bardziej ,ze spotkałysmy się przy ''prokopie'',pocieszałaś mnie to ja ta stara po 30 tce hihihi

Gość niebieskoookaa22
hehe no patrz, świat jest jednak mały :P :D coś tam na wizażu dziewczyny chwaliły sobie ten pietruszkowy... czy ja wiem... lepiej sobie posamrowac kremem niżeli nic nie robic, ale czy to będzie "zmarszczka STOP"?? trzeba podejśc do tego z dystansem :) zdecydowanie :) p.s. wiem, że ci się to nie spodoba ale.... Prokop jest :classic_cool: ;)

Gość przykro mi
ten cały myokine -bleeeee normalnie się wałkował i miałam grudy a nie nawilżAnie ps Prokop jest do .... ;)

Gość AA cera wrażliwa
krem pod oczy - stosuję od jakiegoś czasu i muszę stwierdzić, że nie jest rewelacyjny ale jak dla mnie (podkreślam jak dla mnie) jest ok. Zmarszczki mimiczne wokół oczu nie zniknęły ale troszkę się wygładziły a jedna która robiła mi się pod okiem jak je mrużyłam zniknęła. Używałam wielu kremów i ten jest całkiem całkiem, Pozdrawiam

Gość akuk
Gimnastyka twarzy wg Evy Fraser. Troche wysilku ale sa efekty.