Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walcząca

kto jest przeciwko wszechogarniającemu świat kultowi młodosci?

Polecane posty

Gość walcząca

Badź młoda, piekna, szczupła! Mozna wpaśc tylko w kompleksy.:O

Gość walcząca
czyli wszystkim odpowiada?

a wolalabys zeby panowal trend badz brzydak gruba i piegowata????? To juz wogole wszystkie by sie zapuscily....

Gość gwiaazdeczka
zgadzam się z pandeczką :) Trudno żeby panował trend na bycie brzydką , grubą i zaniedbaną. A wiadomo że nie trzeba być aż takim jak modelki z gazet przerobione komputerowo. Ale coś tam zawze z tego można dla siebie zaczerpnąć :) Makijaż, ubranie itp. :)

Gość walcząca
ale to co sie dzieje to jednak przesada. Kobiety boja sie starzeć, robią liftingi. To chyba nie tak:O

dokladnieeee. trzeba ciagnac sie w gore nie w dol bo kobieta jest ozdoba faceta a zaden facet nie chce zaniedbanej dziewczyny ;-) A takie gazety pomagaja i doradzajaj jak sie ubrac pomalowac czy co innego....a powiem wam jakby kazda z nas dostalal sie w rec e stylistow i innych fachowcow a zdjecia odpowiednio bylyl podretuszowane to kazda z nas jest piekna.

jak chca robic liftingi to neich sobie robia..widac takak maja potrzebe nikt nikogo nie zmusza do robienia liftingow...malo to porgramow na ten temat..naprzyklad w uwadze...takie kobiety wieel sie nacierpia bo to strasznie boli.

Gość Stanisława_1912
ja... jestem przeciw...

Gość pandeczka ile masz latek
?

Gość gwiaazdeczka
ja uważam dokładnie tak jak pandeczka i mam 26 lat :)

Taaak...nie możesz napisać? załosne.

Gość Ja też uważam że to
już przesada. Chcą niech robią operacje. Ale czemu od razu we wszytkich mediach to kreaować. I czemu nie pokazać ludzi takimi jakimi są, tylko ich komputerowo przerabiać. Nie lubię kłamstwa i ściemy w żadnej postaci

nawet jesli kreuja to przeciez nie namawiaja do robienia liftingow....jak ktos nie chce patrzec to niech nie patrzy...dla mnie to oczywiste

Gość walcząca
własnie o to mi chodzi! wszedzie retuszuja zdjecia. Młode dziewczyny chodzą na botoks. Nie mam nic przeciwko takim zbiegom. Ale skad to wynika, że dzisiaj zamrszki wydają sie takie starszne. Przeciez to nieuniknione.

Gość walcząca
ja myslę że pandeczka jest bardzo młoda. może za pare ładnych latek inaczej bedzie mówic. zreszta ja tez jestem za dbaniem o siebie, ale nie za wszelka cene.

Gość pandeczka ma nascie lat
bo pieprzy jak nastolatka.

pandeczka nie moze oceniac czy jest ladna czy nie.hehe. a jesli chodzi o zdjecia to retuszuje sie je po to zeby cieszyly ze tak powiem oko bo przeciez nie chcialabys patrzec na zdjecia zle wykadrowane, z jakimis pryszczami na buzi i wogole w kolorowych czasposmach gdzie musi byc wszystko na cacy i zdobywac klienta wlasnie szata graficzna i trescia....

Gość walcząca
mozna poznać po stylu pisania:D

O tak. Umieramy z ciekawości. Nie powiesz nam? 😭:(]beksa]

Gość ona_czyli_kto
Zgadzam się z autorką topiku, nie całkiem zgadzam się z Pandeczką. Mam 41 lat. Jestem przekonana, że 99% osób z tego forum uzna, że jestem STARA, a ja tak nie uważam:) Wszędzie wokół w realu mówię ludziom ile mam lat. Mam wokół siebie znajome, które są godne współczucia: ukrywają się ze swoim wiekiem, wciskają się w mniejsze młodzieżowe dżinsy, wiecznie się odchudzają, co tydzień kosmetyczka, najpóźniej co 3 tygodnie fryzjer, a te bogatsze mają co miesiąc zabieg albo operację plastyczną. Każda chce być młoda, szczupła i piękna. Jestem za tym, żeby posuwać się w latach z pełną godnością, dbać o siebie, ale przyznawać się do swojego wieku. Nie przesadzać z żadnymi zabiegami, w pełni akceptować swoje ciało, siebie. 20-latki tez będą 40-latkami, czy chcą wtedy przestać siebie akceptować?

-----> walcząca....chyba sie nie rozumiemy ja bym sie nigdy takiej operacji nie poddala ale nie mam nic przeciwko temu zeby ktos sobie robil takie operacje skoro chce i liczy sie z tym ze to jest bolesne i bardzo kosztowne....wiec zanim mnie zlinczujecie i osadzicie czytajcie co napsialam......

Gość walcząca
mam koleżanke. która świadomie zdecydowała, że nie bedzie sobie farbować włosów. Wiecie ...na każdym spotkaniu ktoś jej mówi dlaczego jestes taka siwa? Nie możesz farby połozyć? I o czym to świadczy? Ludzie nie chca nawet patrzec na objawy starości:)

Gość ona_czyli_kto
co do tuszy: nie podobają mi się szczupłe kobietki. [A jestem szczupła:) ] Bardzo mi się podoba Joanna Liszowska - ma dużo ciała i .. dużo akceptacji swojej cielesności.

Gość walcząca
lepiej bym sie czuła gdyby media pokazywały znane osoby takimi jak wyglądaja naprawde.

media???? chyba głownie chodzi ci o gazety bo przeciez jak pokazuja w telewizji to tam nie da sie niczego wyretuszowac....popatrz na Beate Tyszkiewicz....bardzo masdra kobieta i nie wstydzi sie uplywu lat.....moze zrobic sobie lifting ale nie chce

zgadzam się z Wami dziewczyny...jeśli zeby pokazac dziewczynę w mediach tzreba jej nawet pupę przypudrowac...to o czym my mówimy o jakiej naturalności....kobieta jest ozdobą mężczyzny...hmmm tak ale chciałabym zeby mój mężczyzna był tez moją ozdobą...czyli nie muszę być taka jak chcą media ..tylko taka jak chcą ja...i on...a przeraźliwy kult młodośći i idelaności...wywraca wszytsko do góry nogami