Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1111

stypendium socjalne

Polecane posty

Witam wszytskich! Mam pytanie dotyczace stypendium socjalnego:mianowicie jestem matka samotnie wychowujaca dziecko,otrzymuje na nie ponad 200zl (swiadczenia rodzinne),ale zamieszkuje z rodzicami i teraz pytanie czy bede odbierana jako samodzielny student czy jako osoba prowadzaca gospodarstwo wspolne z rodzicami.Podobna sytuacje mialam jak staralam sie o swiadczenia rodzinne ale poniewaz mam juz dziecko to zostalam uznana jako odrebna rodzina- pominiet fakt wspolnego zamieszkiwania. W podaniu o stypendium wpisalam dochod zerowy,gdyz swidczenia sa nieopodatkowane ale dolaczylam stosowane dokumenty potwierdzajace pobieranie swiadczen.Tyle tylko ze czytajac regulamin dowiedzialam sie ze studnt jest samodzielny finansowo jezeli ma docho nie mniejszy niz srednia krajowa. I teraz nie wiem czy mam jakiekolwiek szanse na stypendium.Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość kalkulka
ja mam podobną sytuację mianowicie tez mam dziecko, sama je wychowuje bo tatusiowi sie nie chcialo :), daje mi 400 zl więć utrzymuje sie tylko z tego yez mieszkam z rodzicami, ale to nie ma nic do rzeczy, moją rodziną jest tylko córeczka, czekam teraz na decyzje w sprawie przyznania zasiłku wychowawczego, bo sobie przebywam na takim własnie urlopie, takze na uczelni podaje tylko ze dostaje alimenty i ze byc moze dostane ten pojebany zasiłek. jestem na 4 roku

Gość kalkulka
ja mam podobną sytuację mianowicie tez mam dziecko, sama je wychowuje bo tatusiowi sie nie chcialo :), daje mi 400 zl więć utrzymuje sie tylko z tego yez mieszkam z rodzicami, ale to nie ma nic do rzeczy, moją rodziną jest tylko córeczka, czekam teraz na decyzje w sprawie przyznania zasiłku wychowawczego, bo sobie przebywam na takim własnie urlopie, takze na uczelni podaje tylko ze dostaje alimenty i ze byc moze dostane ten pojebany zasiłek. jestem na 4 roku