Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realistkaa

Alveo kto pije?

Polecane posty

DO DARO 30. MOZE ZLE STOSOWALES ALBO ZBYT KRUTKO. WSZYSCY Z MOJEGO OTECZENIA BARDZO SOBIE CHWALA. SASIAD ALKOHOLIK WYSZEDL Z MARTWICY WATROBY PO ODWYKU. JA MIALAM KAMICE OD 7 LAT. PRZEZYLAM CIAZE W BOLACH I PLACZU. PO 4 MIESIACACH STOSOWANIA WYSZLY MI KAMIENIE SAME I W MNIEJSZYM BOLU NIZ ZWYKLE. BADANIA KONTROLNE REWELKA, SAMOPOCZUCIE TEZ

Daro wybacz, ale nie jestem wróżką, by Ci powiedzieć z jakiego powodu ALVEO u Ciebie nie zadziałało. Nawet gdybym miał wyniki Twoich badań przeprowadzone przed i po zakończeniu stosowania preparatu, to nie jestem kompetentny, by podejmować się ich interpretacji.

Gość haku
majeranek Działanie. Udowodniono naukowo właściwości antywirusowe, antybakteryjne, przeciwgrzybicze, przeciwskurczowe, napotne, pobudzające wydzielanie soków trawiennych, wzmagające trawienie, moczopędne, żółciopędne. Ekstrakt z majeranku niszczy wirusy opryszczki Herpes simplex. Okłady ze świeżego majeranku mają szczególnie silne właściwości przeciwzapalne na skórę, błony śluzowe, w tym oczy. Przed II wojną światową napar z majeranku był w medycynie germańskiej oficjalnie zalecany do przemywania skóry, okładów na skórę i oczy oraz do płukania jamy ustnej i gardła przy stanach zapalnych. Osobiście bardzo dobre rezultaty osiągałem stosując okłady na oczy z naparu świeżego i suchego majeranku przy zapaleniu spojówek w przebiegu alergii. Przed laty bardzo byłem zadowolony z majeranku w leczeniu nieżytu żołądka, jelita cienkiego i grubego. Świetnie leczy zaburzenia trawienne, niestrawność, wzdęcia i biegunkę. W tym celu pić mocny napar co 2 godziny po 100-150 ml. Naparem przemywać twarz łojotokową i bladą, z krostkami i grudkami oraz plamami z przebarwienia. Dłużej stosowany napar majerankowy doustnie i na skórę usuwa hiperpigmentacje. Majeranek sprawdza się w terapii stanów zapalnych gardła, krtani i oskrzeli. Mocny napar ze świeżego lub suchego majeranku, na wodzie lub mleku, z dodatkiem miodu i propolisu polecam w leczeniu grypy, anginy, ospy, przeziębienia, świnki i zapalenia oskrzeli.

Gość Daro30
Do babulsonik, stosowałem dobrze, miarka pół godziny przed śniadaniem albo 2 godz po jedzeniu, nawet z wodą rozrabiałem jak radzi twórca alveo, Koshbi czy jakoś tak. Do jolam1221, faktycznie te batoniki są ekstra, składowo i smakowo, mam w domu kartonik, także nie jest tak, że uważam, że firma akuna i jej produkty są "be". Jest to temat o alveo więc wyrażam swoje opinie o tym produkcie, który mnie osobiście zawiódł.

Gość mariusz borkowski farmaceuta
Daro zrób se testy na enzymy watrobowe, może u ciebie problem jest dużo bardziej zaawansowany, mam paru pacjentów "po siłownii" i takie standardowe odtrucie to trochę za mało, nie tylko trzeba pić Alveo długo ale odstawić dotychczasowe cudeńka i przyzwyczajenia, a co do sportu to ja polecam starą zasadę 3 razy 30 po 130, mam nadzieję że wiesz o co chodzi.

Gość jolam1221
Daro30 Cieszę się że jesteś zadowolony z batoników :-) Co do tego dlaczego u Ciebie Alveo nie działa nie umiem odpowiedzieć, nie jestem lekarzem. Od tego są w Akunie infolinie gdzie dostępni są lekarze. Być może faktycznie było za krótko stosowane lub w za małej dawce. Piszę to z własnego doświadczenia. Czasem trzeba dłużej i więcej:-)

Gość jolam1221
Daro 30 Cieszę się że jesteś zadowolony z batoników :-) Co do tego dlaczego Alveo nie działa, nie umiem powiedzieć, nie jestem lekarzem. Od tego są w Akunie są infolinie gdzie można z lekarzem porozmawiać. Z własnego dowadczenia mogę tylko stwierdzić, że być może było za mało lub za krótko.

Gość Daro30
Mariuszu Borkowski farmaceuto! Wiem o co chodzi z tym 3 razy 30 po 130. A co do mojej wątroby to jestem o nią spokojny, nie sprawia mi problemów bo nie miałaby powodu by je sprawiać gdyż nigdy sterydów nie używałem, jestem instruktorem, a nie zawodnikiem:) A Alveo nie kupuję po to by odtruć wątrobę, zupełnie nie:)

Gość Daro30
Co tu tak ucichło? Może rzeczywiście używałem alveo zbyt mało albo zbyt krótko, dlatego postanowiłem zrobić test! Krótki ale porządny, kupiłem już butelke alveo i walne ją w tydzień:) porcja 5 razy dziennie:) zdam relacje:)

Gość alicjaart
Hej, nie ma sporu to i cicho się zrobiło:) Nie ma sensu dawkować 5 miarek, organizm efektywnie wchłania jakieś dwie miarki. W poważnych schorzeniach lekarze Akuny zalecają 4. Przy przeziębieniu warto podawać co godzinę aż do poprawy. Daro_ jeśli nie masz potrzeby oczyszczania wątroby (choć to w przypadku stosowania Alveo dzieje się bezwiednie i niezależnie od Ciebie) to lepiej kurację wydłużyć i cierpliwie czekać. A tak a propos oczyszczona wątroba produkuje koenzym Q10 i wtedy cera jest nam wdzięczna:) Życzę wytrwałości jak przy sporcie. Pozdrawiam www.alicjaart.akunapolska.pl

Gość ingeg
Daro30, alveo moze nie zadzialac z roznych przyczyn, w tym np przy grzybach i drozdzach, pasozytach itp. w organizmie, wiec moze przebadaj sie pod tym katem. 2 sprawa- wazniejsze jest, by po wypiciu alveo pol godz.nic nie pic i nie jesc, by dobrze sie wchlonilo w organizmie, nie odwrotnie 3 - nalezy przy tym pic duzo wody, by wyplukac toksyny i inne niepotrzebne nam zwiazki, w przeciwnym wypadku oczyszczanie, a zatem i min jego wchlanianie bedzie trwalo dluzej 4-jak dlugo piles alveo? jakie masz dolegliwosci? bo zapewne jakies masz skoro twierdzisz, ze Ci nie pomoglo.... 5-czy naprawde nie poprawil Ci sie sen, nie miales wiecej energi, nie poprawila ci sie przemiana energii, wyglad skory i wlosow, nie osiagales lepszych wynikow w cwiczeniach i nie miales uczucia mniejszego zmeczenia, albo wiekszej wydajnosci przy wykonywaniu tych samych czynnosci?

Gość Daro30
ingeg, po wypiciu alveo nic nie jem i nie pije przez pół godziny, wody piję dużo ze względu na moją wysoką aktywność fizyczną, piję alveo od ponad roku, a z moich dolegliwości to napewno te cholerne zatoki, sen mi się nie poprawił, poprawia mi sie od czegos innego, energii mam aż nadto, nie wiem co wg Ciebie znaczy "przemiana energii" zakładam że chodzi o przemianę materii, która w moim przypadku jest dość szybka i sprawna, ale skóra mi się poprawiła lekko, nie miało alveo wpływu na moje wyniki sportowe i wytrzymałość ani na regeneracje powysiłkową (a liczyłem, że sie poprawi). Od 2 dni piję porcję 5 razy dziennie w ramach testu, dopadło mnie przeziębienie, oczywiście zatoki mnie wykańczają, w głowie mi się kręci, jestem osłabiony...

Gość diana69
Stosowałam alveo przez około 2 lata. Trochę pomogło, głównie mnie oczyściło, ale rewelacji nie było. Mimo stosowania preparatu nadal chorowałam. Od 6 miesięcy stosuje Transfer Factor i nie powróce już do alveo. Cena niewiele wyższa ale za to efekt ogromny :). Czasami warto zapłacić parę złotych więcej ale mieć naprawdę dobry suplement.

Gość Hen5
Alveo to nic innego jak woda z sokiem, strata kasy!!!

Gość jolam1221
Hen5 skąd wiesz?

Gość Hen5
bo stosowałem na odrost nogi, bo miałem amputacje! nie odrosła!

Gość jolam1221
Aha! Już rozumiem!

Gość Hen5
Może mi ktoś wytłumaczyc dlaczego??? Stosowałem ponad miesiąc, jeszcze mi nawet troche zostało w butelce

Gość bununvndn
Ja w to nie wierze, te ziółka kosztują sporo ,taniej bedzie kupic je pojedynczo jako zioło to zaparzania

Gość jolam1221
Nie rozumiem co wytłumaczyć? Dlaczego noga nie odrosła????????

Gość Daro30
bununvndn, nie wyjdzie taniej, kup sobie oddzielnie te 26 ziół to zobaczysz. Hen5, jakie dawki stosowałeś?

Gość Hen5
wiec tak, stosowałem to codziennie, łyżeczke po posiłku, i do herbaty. Wyszło ze 3 razxy dziennie

Gość jolam1221
Receptura Alveo była opracowywana przez wiele lat. Równie istotne jak skład jest proporcje oraz pochodzenie ziól ze specjalnych plantacji.

Gość Daro30
Hen5, problem jest u Ciebie w dawkowaniu, piszesz, że stosowałeś łyżeczke po każdym posiłku lub do herbaty, błąd polegał na tym, że była to ŁYŻECZKA, a należy stosować ŁYŻKĘ! Taką do zupy:) Dlatego noga nie odrosła...

Gość Hen30
aha, dzieki

Gość jolam1221
Hen 5 nie wiem kto powiedział Ci o takim stosowaniu. Szkoda, że jeśli już zdecydowałeś się na Alveo nie próbowałeś zdobyć więcej informacji albo zostałeś źle poinformowany. Pierwszą dawkę Alveo dziennie powinno się stosować na czczo rano, 28ml pól godziny przed posiłkiem, żeby miało czas na wchłonięcie. Następne dawki można stosować w innych porach, np. wieczorem, jeśli decydujesz się na wiecej niż jedną dawkę dziennie. Poza tym miesiąc to zazwyczaj za krótko żeby oczyscić organizm i zauważyć pozytywne zmiany.

Gość Daro30
Hen5, zdecyduj się jaki nick chcesz mieć:) Od kilku dni robie sobie ten teścik z alveo, 5 razy dziennie piję porcje, przeziębiłem się 3 dni temu ale zaskakująco szybko mi przeszło, a nie stosowałem żadnych coldrexów, gripexów itp.

Gość Daro30
jolam1221, chyba nie sugerujesz, że od alveo odrastają kończyny?!:)

Gość jolam1221
Pomijam odrastanie kończyn, przecież to oczywisty żart albo zlośliwość jak kto woli:-)) Daro30 jednak sam widzisz, że może coś pozytywnego w tym Alveo jest....:-)