Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NA WODZIE

czy ktoś tu używał kosm AVENE

Polecane posty

Gość NA WODZIE

zalezy ni na opinii

Gość wejdź na Wizaż
i poczytaj opinie

ale o które Ci chodzi? ja używałam np. kremów z filtrami. Avene chyba jako jedyne na rynku ma w ofercie kosmetyki z retinaldehydem (skuteczną formą wit. A).

Gość DO justa
a który z kremów ANENE poleciłabyś do cery mieszanej, ale bez wyprysków, gładkiej nieco przesuszonej od kremów matujących i chyba przez to bardzo szybko przetłuszczającej się byłabym wdzięczna za sugesie:)

Gość na wodzie
justa -kofanie napisz co wiesz ja mam ''twarzowe''problemy wszystkie,jakie by sobie nie zamarzyć :(

Gość na wodzie
halo justa ,zapomniałaś o nas ? :(

bardzo fajny jest krem nawilżający Hydrance Optimale - do cery mieszanej wersja legere. do założycielki wątku - nie wiem, co to dokładnie za problemy.... więc trudno coś konkretnie doradzić. do cery tłustej, trądzikowej będzie to np. Diacneal (może podrażniać, więc na początku stosować co 2-3 dzień, nie używać przy cerze naczynkowej), do naczynkowej - Diroseal, przeciwzmarszczkowe - Ystheal i Eluage. wszystkie wymienione kremy zawierają pochodną wit. A, a Diacneal dodatkowo kwasy (6% AHA), więc należy je stosować na noc, a na dzień używać kremu z wysokimi filtrami. do cery wrażliwej też mają fajną serię... w KWC na Wizażu znajdziesz opinie o poszczególnych produktach.

Gość DO justa
A czy ten kremik Hydrance Optimale nadaje sie też do miejsc, gdzie cera jest naczynkowa? i czy buzia będzie się po nim swiecić?

Gość na wodzie
justa-powiem krótko mam ŁZS I blizny po trądziku i się gubię,chodzę po omacku !!nie wiem jak mam dbać,czy nawilzać,czy złuszczac,z kasą też średnio, nie wiem co robić sorki

Gość niebieskoookaa22
można avene hydrance stos. na całą buzię (myślę, ze na każda będzie dobry, czy to mieszana, sucha czy trądzikowa czy wrażliwa) ponieważ to kremik nawilżajacy jest... ja mam Avene pod oczy kojący i b,. go sobie chwalę