Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu bosko

dostalam plamienie w 8tc boje sie cholernie

Polecane posty

Gość poprostu bosko

najpierw plamienie implementacyjne- stres.. a teraz to.. boje sie, za 2 godz jade do lekarza:( chyba jeszcze nie slyszalam zeby plamienie w tak wczesnej ciazy skonczylo sie dobrze:(

Ja miałam plamienie i nic mi nie było - zostałam tylko w szpitalu na dobę. Plamienie samo się skończyło i wróciłam do domu, nawet żadnych leków nie dostałam, zrobili tylko USG. Wprawdzie nie była to czysta krew, raczej śluz wymieszany z krwią i było tego niewiele. Nie denerwuj się bez potrzeby :) A nuż będzie OK :)

kochana głowa do gory nie zawsze jest zle gdy jest plamienie, ja dostałam je w 7 tc i musiałam lezec i brac duphaston 3 razy dziennie az do 16 tc ale za to teraz moja mala juz prawie na wyjsciu :) takze spokojnie naprawde nie zawsze musi to oznaczac najgorsze , trzymam kciuki i odezwij sie po wizycie

zapomnialam dodacc ze moje plamienie nie bylo krwistoczerwone tylko brazowe ale naprawde nie przejmuj sie az tak bardzo choc pamietam dobrze ten dzien 11 marca i moja panike

Gość poprostu bosko
dzieki za pocieszenie.. ale mi duphaston nie pomoze chyba bo biore codziennie 3 tabletki... w kazdym razie za 2 godz sie wyjasnie:(

A nie dasz rady jechać wcześniej do gg. Im wcześniej tym lepiej. A teraz nie chodz,nie siedz tylko się położ na boku i podkurcz lekko nogi.

Ja miałam plamienie, potem krwotok, eh...a potem jeszcze mnóstwo innych problemów a córcia jest cała i zdrowa. Trzymam kciuki.

moja kolezanaka miała palmienie a wręcz mały krowtok w 2 miesiacu ale wszystko skonczyło się dobrze teraz ma slicznego synka, radze Ci jednak abys nie siedziała przy komputerze tylko polezała do czasu wizyty u gina, trzymaj się!

ja dostałam krwotoku w 8 tygodniu gdzie krwawiłam czystą krwia przez 3 tygodnie mimo przyjmowanych leków itd.Na szczęscie to skończyło się dla mnie i dla dizecka dobrze,dziś mam synka rocznego.Oczywiście nie lekceważ tego i jak będize trzeba to leż

Gość ja krwawilam
ii poronilam!

Gość i co z tobą
I co ? Byłas u gina. W porządku? To do załozycielki topiku.

Gość matasiak
ja plamilam w 7tc , lezalam olejn 7 tyg bralam duphaston i no - spe a moja corcia urodzila sie zdrowa na dzien przed terminem

Gość poprostu bosko
hej dziewczyny dzieki za odpowiedzi... pojechalam do lekarza dzidzius caly i zdrowy:) bije mu serduszko slicznie.... ale mam malego krwiaka w macicy.. krwiak pozakomsowkowy czy jakos tak... musze lezec przez 10 dni za miesiac wizyta... w ciazgu mieisaca powinien sie wchlonac.. przez miesiac nie moge sie kochac:( katastrofa...

widzisz gratuluje :) najwazniejsze ze serduszko puka :) teraz lez dzielnie, a z seksikiem wytrzymasz spokojnie ja tez tak mialam i wytrzymalam :p pozdrawiam

To dobrze że jest dobrze :) kobieta dla dziecka potrafi długo wytrzymać i bez seksu oraz z tym całym leżeniem.Ja leżałam prawie 2 miesiące,tyle samo było też bez seksu ale czy to jest ważna???-nie.Najważniejsze by Twój dzidziuś był zdrowy a i żebys ty się nie zamartwiała.Wszystkiego naj

Gość zagrożona ciąza
ja mialam ciaze zagrozoną prawie 8 miesiecy lezenia w szpitalu i bez seksu po urodzeniu dopiero pierwszy sex po 3 miesiacach czyli ROK bez seksu wytrzymalam i moj mąż wytrzymal a najwazniejsze ze nasze dzieciatko urodzilo sie zdrowe ale za to jak bylo super w łozku po tak dlugim czasie, czulismy sie jak nastolatki przezywajacy swoj pierwszy raz

ja dostalam plamienia w 7-8 tyg nie poszlam do lekarza tylko przelezalam, przezslo. u lekarza bylam po 2 tyg wszystko jest oki. teraz jestem w 27 tyg ciazy.trzymajcie sie sllodko, czasem jest tak ze plamienie moze wystepowac do 4 msc i byc odpowiednikiem miesiaczki, tak tez bywa.pozdrawiam