Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darsi

perfumy FM- wasze opinie

Polecane posty

Gość jak mozna
dostac te perfumki??????? i ktore zapachy sa slodziutkie i owocowe??? albo takie, albo takie..?:P

Gość atmas
sprzedaz jak i współpraca jestem z Katowic więc najlepiej odbór osobisty,pozdrawiam więcej na aizdaj@o2.pl pozrdrawiam

Perfumy Fm zapraszam do powąchania próbek i wybrania odpowiedniego zapachu. Sosnowiec i okolice w razie potrzeby podjadę pokazać. 510 23 77 27 Dorota

Gość Irka1234
Wypowiadałam się już wcześniej w podobnym temacie na kafeterii: perfumy mają jedne lepsze (koleżanka trafiła "swój" zapach i jest bardzo zadowolona, natomiast ja niestety - oryginalny różni się od FM jak niebo i ziemia. Zapisałam się niedawno jako dystrybutor dla własnych potrzeb i muszę powiedzieć, że produkty dla domu są bardzo dobre. Irka ------------------------ http://www.swiat-fm.pl

Gość FM ŁÓDŹ
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony: www.perfumyfm.info

Gość Paula200
Witam, Zapraszam osoby chętne do współpracy z FM z Oleśnicy, Wrocławia. W razie pytań lub chęci nawiązania współpracy zapraszam: paulinka16421@wp.pl

Gość Paula200
Oferta skierowana do wszystkich, którzy chcą zarobić, bez względu na wiek , płeć, miejsce zamieszkania i wykształcenie. Zostań dystrybutorem /konsultantką FM! - zarabiaj 43% bezpośrednio ze sprzedaży - buduj grupę konsumentów-sprzedawców i zarabiaj jeszcze więcej Firma FM GROUP WORLD to firma istniejąca od 6 lat. Jest bardzo prężną i szybko rozwijająca się firma, która ma już swoje oddziały w ponad 30 krajach świata. W ofercie firmy FM jest 161 perfum, dezodoranty, wody po goleniu, pianki do golenia, balsamy nawilżające, żele pod prysznic. Wszystkie te produkty mają zapachy znanych światowych marek, (np. christian dior, hugo boss, chanel, Dolce&Gabbana itp.). Są to zapachy alternatywne do oryginałów a nie podróbki! Zalety współpracy: -RABAT - 43% opustu bez względu na wysokość zamówienia -kupujesz to co chcesz, ile chcesz i kiedy chcesz -masz możliwość korzystania z dodatkowych rabatów, promocji itd. -zbierasz dodatkowe punkty (masz 90% upustu) -nie ma obowiązku skladania zamówień Jeśli jesteś zainteresowany skontaktuj się ze mną.Spróbuj! I Ty możesz przekonać się, że warto! Ciesz się z nami osiągniętym sukcesem! tel.696039738

Gość Do Paula i innych takich
Dlaczego jak piszecie taką ofertę to nie napiszecie nic że aby zacząc sprzedaż itd trzeba wykupić sobie pakiet za X zł. ?! Ja akurat też działam w mlm i nigdy nawet w ogłoszeniach nie sciemniam Trzeba zapłacic 1zł to pisze trzeba 9 to pisze. Komuś pasuje albo nie proste

Gość Paula200
Trzeba, ale nie od razu. Można go wziąć i zapłacić później jak zarobi na zamówionych produktach.

jak juz tak polecacie to i ja polece : www.sklep-fm.pl niedawno kupilam u nich perfumy, jestem zadowolona:>

Gość ewrw
Witajcie :) Podaje bon rabatowy do Sklepu FM, który można użyć na stronie: www.SklepFM.com . Może ktoś skorzysta ;) kod to: YEGYZ3PJ mozna go wykorzystać do końca miesiąca, czyli do 30.11.2011r. Uprawnia do 10% rabatu na wszystkie perfumy, nawet te, które już wcześniej zostały przecenione i są obecnie w promocji.

Gość gość
Jeśli ktoś interesuje sie kupnem perfum z firmy FM lub chciałby wstąpić do FM Group z Warszawy zapraszam, gg: 5918521, mail: anna912@op.pl Polecam :)