Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foiss

Jak wrócić do swojego naturalnego średniego myszkowatego popielatego blondu?help

Polecane posty

Gość foiss

Więc tak, w te wakacje zrobiłam sobie pasemka blond, ale mione nie wyszły miałam tragedię na głowie więć zafarbowałam farbą z LONDY żeby nie było widać tego i nie było widać, lecz farba sięzaczęła zmywać, plam od pasemek nie mam, ale wyszedł po farbie jasny blond, jaką farbę użyć, aby wrócić do średniego blondu dużo ciemniejszego i żeby FARBA SIĘ NIE ZMYWAŁA. ?? Co myślicie o farbie LONDA 16 to jest średni blond i podobno z londy wychodzą zawsze ciemniejsze , wydaje mi się odpowiednia, napiszcie co o tym sądzicie, wszystko, jakieś rady... proszę :)

Gość foiss
proszę pomórzcie ;(

Ja od 3 lat miałam początkowo pasemka blond, później balejaż z róznymi odcieniami blondu.Teraz jednak postanowiłam powrócicdo swoich naturalnych. A ze normalnie mam ciemny blond, to mam teraz farbę ciemny blond. Tyle, że nie wiem jaka to- bo robiłam w zakładzie. Ale nie martw sie na początku, jeżeli wyjdzie ciemniejszy. Zmyle sie.. Przynajmnije tak było u mnie - pomimi, iź fryzerka twierdzila, że raczej sie nie zmyje... A jednak.. i teraz mam prawie identyczne jak moje naturalne.

Gość foiss
ale ciemny blond to bardzo ciemne aż pod brąz i dlatego sięzastanawiam.. ehh.. udręka

Gość sali mali
dobrze Cię rozumiem, ciągle walczę aby zafabować sobie włosy na kolor podobny do naturalnego.ten średni blond jest fajny, miałam niedawno nim pofarbowane włosy, ale nie wiem co mnie podkusiło by miesiąc temu zafarbować sobie ciemnym blondem.porażka bo wyszły ciemne, ajk u brunetki, musiała je czymś rozjaśnić(rozjaśniłam, ale sa ohydne).nie bój się tą londą 16 pofarbowąc, ponieważ kolor jest bardzo naturalny.odczekam z miesiąc i znów sobie pofarbuję tą londą 16.Pa

Gość foiss
dziękuje bardzo sali mali :*:*:* tylko mam jeszcze jedno pytanko czy kolor sięzmywa?? jeśli tak co zrobić żeby zatrzymać ten kolor ? co zrobić żeby zachować efekt koloryzacji???? :)