Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i super

Zerwałam z kimś, kogo naprawdę kocham. Życie jest do dupy.

Polecane posty

Gość no i super
Tyle że ja się nie cieszę:( A jak kogos to bawi, to trudno... Nie wiem, co było powodem. Chyba to, że kiedyś on bez przerwy zabiegał o moje względy, byłam pewna jego uczuć. A teraz wydaje mi się, że już czasami ma mnie dość... Poza tym nie potrafię jakby potraktować tego związku powazniej w tej chwili i wydaje mi się, że on jest tym rozczarowany:( To takie głupie...

Gość rybka zwana wandą ......
nie wiedziałem, że jesteś taka nieczuła:p

Gość zupa
szczera rozmowa. on ciebie zrozumie. Mnie też zostawiła dziewczyna, mija 2 miesiąc. Chciałem się spotkać po miesiacu, nie chciała. Ona mnie kocha. Ja wiem jakie błędy popełniałem. Naprawdę. Ja chcę jej dać spokój, ona może mnie stracić. ty jego też. Spróbuj porozmawiać z nim jeszcze i ustalić czy on coś zrozumiał. Druga szansa nie należy się tylko politykom a i tak ją dostają:)

Gość taka jedna z was
zupa-to raczej ty mozesz ja stracic a nie ona ciebie... bledy popelniales tak jak napisales wiec?

Gość Antonia
Kobieto!!! Wydaje mi sie ze sama nie bardzo wiesz czego naprawde chcesz. Piszesz:"Zerwałam z kimś, kogo naprawdę kocham" a potem" Poza tym nie potrafię jakby potraktować tego związku powazniej w tej chwili ". Jesli się kocha naprawde to brak jest takich rozterek i watpliwości. A na pewno ludzie musza ze soba rozmawiać dużo i szczerze i o wzsystkim, szczególnie o swoich watpliwościach i niepewnościach dotyczacych zwiazku bo inaczej jak druga strona może wiedzięć o co tak naprawde chodzi!!!! Rozmowa o wszystkim to podstawa budowy zwiazku!! Bez tego on zamiera i staje sie nijaki....

Gość Antonia
A tak ogólnie to nie smuc się bo""życie jak temperatyra-raz na górze a raz na dole"... i zawsze musi nadejść to lepsze jutro!!!!! Wiem coś o tym................

Gość chlopaczek26
A teraz cierp, cierp, cierp:)

Gość no i super
Wiesz, ja go traktuję powaznie. I jest jedyna osbą, którą kocham. Ale po prostu przeraża mnie to, że on juz by chciał, żebyśmy mieszkali razem, żebym do niego przyjeżdżała na noc itd. Bo jestem trochę dziecinna:( Nie jestem na to gotowa po prostu, co nie znaczy, że go nie kocham. Ja nie mam pracy, on nie ma pracy, nie chcę się bawić w dorosłych. Obydwoje jesteśmy studentami. I moim zdaniem to nie świadczy o braku miłości... On też to akcepuje i mnie rozumie. Tylko czasami mam wrażenie, że czuje się tym rozczarowany:( Już rozmawiałam z nim. Ale nie potrafię z nim rozmawiac o takich rzeczach twarzą w twarz... Po prostu kosztuje mnie to za dużo. Zaraz zaczynam płakać, nawet w miejscu publicznym, nie potrafię się opanować. Napisałam mu maila, w którym wszystko wyjaśniłam, zresztą juz wcześniej rozmawialiśmy o tym nie raz. On twierdzi, że nadal wszystko jest tak samo, ale ja widzę, że nie jest. Nie rozmawialiśmy przez tydzień, a jemu wcale to nie przeszadza:( Nawet nie wiem, czy przeczytał tego maila... Nie wiem, co mam zrobić, jestem załamana, siedzę po nocach i ryczę. Najgorsze jest to, że jesteśmy na studiach w tej samej grupie na niektórych zajęciach, więc nawet nie byłam jeszcze na uczelni:( Boję się tam iść, bo pewnie zaraz będe płakać, jak tylko go zobaczę. Jestem chyba straszna idiotką. Dlatego właśnie wcale nie chciałam się z nim wiązać. Ale on chciał. Teraz już mu chyba przeszło:(

Gość no i super
No i rozmawiamy dużo, ale ja nie wiem, jak mam mu wytłumaczyć to, że ostatnio czuję się samotna mimo tego, że jesteśmy razem:( Że czuję się nikomu niepotrzebna. I zaczynam wtedy marudzić, bo mi smutno. No i jego to denerwuje. Mam wrażenie, że już w ogóle mnie nie chce i nie potrzebuje. Chociaż on twierdzi inaczej...

Gość antyideaalkowa
05.10] 11:26 madra wypowiedz. Rozmowa duzo daje. A bledy polenia sie, bo niestety przeszlosc wlazi w to co teraz. Ale dzieki temu ze razem tak nie bedzie. Kobiety sa takie same i potem jak poznaje sie inna niz tamte to i tak traktuje sie ja jak tamte.. a tak nie powinno byc:)

Gość antyideaalkowa
a to głupie, bo jak wiesz ze jestescie razem- jak on ci to rzekl w 4 oczy. I jestescie razem, to dziwie sie ze czujesz sie samotna.. samotnym jest sie wtedy, gdy on ani ty nie mowiliscie sobie ze jestecie parą. Gdy to wszytsko jets twoje, a nie jest. takie zawieszenie.

Gość no i super
No ale jeżeli ktoś, kto niby mnie kocha, bagatelizuje wszystko, co mówię, uważa, że to tylko takie "marudzenie", to już można się czuć samotnym:( Kiedyś codziennie przed spaniem gadaliśmy ze sobą przez telefon i razem szliśmy spać. Teraz on już nie ma czasu, albo nie chce mu sie rozmawiać. No i juz od tygodnia wcale ze sobą nie rozmawialiśmy, a jemu to chyba nie przeszkadza. WIe, co myślę i zamiast ratowac ten związek, nic nie robi. Kiedyś na pewno by się starał! Czuję się tak okropnie:( Wiedziałam, że nie powinnam się z nikim wiązać i tego nie robiłam. Az do chwili, kiedy poznałam jego... Ale i tak wiedziałam, że mi z czasem będzie zależeć na nim coraz bardziej, a jemu zacznie przechodzić:( Wiem, ze to dobry człowiek, że naprawdę chciał dotrzymać słowa. Chcaił, żebym była jego żoną:) Ale właśnie ja się boję, ze on teraz nie czuje do mnie tego, co wcześniej, tylko chce być honorowy...

Gość antyideaalkowa
Tak, że zoną, wiem:) Ale włanie Ty kochasz, a myslisz, ze on juz nie... jego czyny o tym mowią:) Musi to zmienic, jelsi kocha:)

Gość no i super
No właśnie. Ale jak ma to zmienić? Przecież jak mu teraz powiem, żeby się zmieniał, to wyjdzie na to, że go szantażuję i jak nawet się zmieni, to tak na siłę:( No nieważne. Po prostu jest mi smutno, nie mam po co żyć, jestem idiotką i w ogóle beznadzieja....

Gość antyideaalkowa
musi zmienic słowa w czyny oto chodzi:) a nie o zmiane jego.. ale jak tak patrze to widze ze zmieniła go a. Pogubil sie było widac w 3 i 4 serii, to juz nie ten czlowiek co był w 1,2 i wczesniej. tak go rozwod nie zmienil jak wyrachowanie i poczynania tej kobiety. taki super facet i taka sie go musiala czepic. Nie dziwie sie, nie miala pracy, talentu za gorsz. Wyrabiala wtyki poprzez znajomosci, wtedy latwiej wcisnac sie i miec etat. bajeczka o zlym mezu i dzieciach tez pomaga, zawsze to sie ktos zlituje i da prace. A bywa na imprezach to ma komu o tym opoiwdac

Gość ale łoso chodzi
?:o

Gość antyideaalkowaaa
ło to, aby odcinac sie od wyrachowabnych, toksycznych ludzi- kobiet:)

Gość no i super
czyli ta ja jestem wyrachowana? Bo nic nie rozumiem z tego?:o

Gość no i super
Ja się zgadzam z tym, że life sucks. Reszty nie wiem...

Gość no i super
najgorsze, że on jeszcze nie przeczytał tego maila:( I mimo wszystko się nie dozywa... Mie wiem, czy myśli, że wszystko jest ok. Ale jak on się może do mnie tak w ogóle nie odzywać?:(

Gość no to patologia.....

jejku to sama zadzwon do niego i powiedz ze mu mejla wyslalas i niech cos powie na ten temat!!! z chlopami to trzeba bezposrednio bo inaczej nic nie zczai!!!

Gość zupa
jakby się odzywał, to też by było nie dobrze...

Gość no i super
Dzisiaj się z nim widziałam, ale nic nie powiedziałam. Kurde, niech sam sobie zobaczy. Zresztą już on dobrze wie, o co chodzi:( Mówiłam mu o tym wcześniej. Dlatego teraz się nie odzywa i się naburmuszył:( 😭 Kurde, wiedziałam, ż etak będzie:( już sie popłakałam na przystanku:o Nigdy więcej nie zainteresuj e się żadnym facetem, przysięgam. I na pewno dotrzymam słowa, bo w moim 23letnim zyciu jest i był tylko jeden...:( Ale już tak strasznie za nim tęsknie!:( Za jego futerkiem na nogach, zapachem, noskiem:(😭