Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i super

Zerwałam z kimś, kogo naprawdę kocham. Życie jest do dupy.

Polecane posty

Gość no i super
No tylko się pytał, czy porozmawiamy:( Ale ja nie mogłam, bo już miałam łzy na kańcie oka:o No jestem żałosna po prostu. Ale ja go kocham i nie mogłabym z nim rozmawiać, patrzeć na niego i myśleć, że już więcej się doniego ie przytulę i więcej nie będę go mogła pocałować w nos:( Teraz już mog się tylko położyć na torach i czekać aż mnie coś zechce przejechać:o

albo masz deprechę jesienną, albo po prostu boisz się być całkiem sama. Są jeszcze inne opcje, ale akurat ta pierwsza wydaje mi się najbardziej realna.

Gość no i super
Nie boję się być całkiem sama:O Sama byłam przez ponad 21 lat i wcale mi to nie przeszkadzało. Właśnie ja sobie nir mogę chyba popradzić w związku, bo WOLĘ byc sama. Ale bez niego nie potrafię nic robić:( Ja go naprawdę kocham:( I czuję sie tak oszukana, bo on kiedyś jeszcze by o mnie walczył, starał się. A teraz nawet nie odezwie się. Nie chcę gadać, to spoko. Nara. Pójdzie sobie z kolegami na piwo, nie będzie się odzywać. Pewnie jeszcze zaraz zacznie palić, żeby mi na złość zrobić:o Od kiedy tylko mnie poznał, kiedy nawet ja nie chciałam z nim gadać za bardzo, spotykałam się z nim tylko w towarzystwie innych, on już snuł plany jak będę kiedyś jego żoną:o A teraz tak po prostu odpuszcza. Więc chyba jednak miałam rację... Chyba jednak już mu przeszło:(

Gość oczywiście on jeszcze
nie przeczytał mojego maila, nie odzywa się, nic... Chyba jednak miałam rację:(