Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaczek

jestem głupia i spaprałam sobie zycie

Polecane posty

Gość kurcze jeśli tak cię kochał
wiesz co. zapomnij o tamtym, a męża zacznij otaczać szacunkiem, troską i staraniem, czesto jest tak, że miłość sama niespodziewanie przychodzi. jakby nie patrzeć kiedyś małżeństwa były aranżowane i ludzie jakoś potrafili z tym żyć. nie marnuj tego co masz bo mozesz nie mieć nic:)

Gość przegralas zycie
ja rozumeim Twojego bylego mam to samo dokladnei tak jak Ty zachowala sie moja dziewczyna....bardzo dobrze ze dostajesz w dupe nalezy Ci sie za błedy i krzywdzenei ludzi trzeba zapłacić i musisz płacic i fajnie

Gość majaczek
Tak przegralam zycie i nadal przegrywam, z rozpaczy ide sobie podjesc swiezego klot'za psa podworzowego mojej sasiadki to zawsze poprawia mi humor a potem pójdę do Urzedu Gminy w Niamjowicach gładkich i demonstracyjnie wypróżnię się przed wójtem w ramach błękitnego marszu antyrządowego 7 pazdziernika jako mój wkład co Donald Tusk napewno bardzo doceni.

Gość majaczek
jeju ludzie dajcie sobie spokó z tymi obrzydliwymi podszywami Wiem mam co mam i bede w tym malzeństwie i zobaczę co mi przyniesie zycie. Nie rokuje wiekszych nadziei ale zobaczymy moze pokocham 'męza' z czasem, moze nie...

Gość nie martw się ..
ja Cię nie rozumiem dziewczyno !! skoro nie kochałaś obecnego to po cholerę się żeniłaś, dzieci robiłaś ??? obydwóch załatwiłaś.... szkoda słów!!! BO TO ZŁA KOBIETA BYŁA !

Gość Zakerry
Gdybyś nie byla mezatka to jeszcze cos moznaby z tym zrobic. A tak to w ogole zastanow sie czego chesz. Z tamtym juz nie bedziesz, a zranisz przy okazji meza, a na tym ucierpi rowniez wasze dziecko. Ja prawde mowiac kobiet kompletnie nie rozumiem. Jak jest sie dla was zbyt dobrym i czesto okazuje sie wam uczucia, to takiego faceta nie szanujecie, pomiatacie im jak zabawka. Oczywiscie nie mowie ze wszystkie kobiety sa takie, ale Ty niestety jestes tego przykladem. A potem jak cos nie wyjdzie z innym facetem, to najchetniej byscie wracaly do poprzdniego. A tak drogie panie sie nie da. Moja byla dziewczyna odeszla po 2,5 roku, bo poznala jakiegos kolesia na studiach, ktory zawrocil jej w glowie. Po paru miesiacach okazalo sie, ze ten nowy ja zdradzil i nagle sie do mnie odezwala. Ale ja mam swoj honor i nigdy w zyciu nie pozwolilbym wrocic do siebie kobiecie ktora mnie tak skrzywdzila. Urwalem z nia kontakt, mimo ze ja naprawde kochalem i ciagle sie we mnie uczucie do niej tli, choc od rozstania minelo juz 9 miesiecy.

Gość majaczek
bo musze powiedziec ze jestem w niedzielne wieczory platna prostytutka na placu pilsudzkiego w warszawie. Podchodze pod hotel wiktorie i lubie oddawac sie za marny pieniądz grubym prezesom najwiekszych polskich spółek i przedsiębiorstw.

Gość niinaa
majeczka ty to juz na ta prostytutke sie nie nadajesz - odpusc sobie idz do domu i zajmij sie zyciem codziennym ....

no juz zarezerwowałam i podszywacze mogą sobie... Troszke mi lepiej ze z siebie to wyrzucilam mimo ze wielu jest przeciw mnie to maja rację w gruncie rzeczy.

Gość opi
zobaczymy hehe zapomnij o nim nie tortutuj sie...suko

Gość firament z nieba
nbudzisz babo wracaj do garow nie do kompa i forum ze swoimi smiesznymi problemami masz rodzine i sie nia zajmuj

Gość Saomtne serce
to potwierdza co mowilam kobieta by byc z facetem wsytarczy ze go lubi. A jak ma kase, jets biznsemen oj to od razu sie z nim zeni. Nie kocha ale jets z nim. Kieruje sie tym by nie byc samej i miec byt. a potem sa rozstania

Podobno najlepiej jest tam, gdzie nas nie ma. Twój były dał Ci wyraxnie do zrozumienia, że między Wami skończone, więc przyjmij to do wiadomości i zacznij układac swoje obecne życie. Codzienne kupowanie kwiatów może oznaczać i romantyczną naturę, i nieliczenie się z pieniędzmi. Jakby przyszło do płacenia wspólnych rachunków, mogłoby sie okazać, że wszystko poszło na kwiaty. A nie przyszło Ci do głowy, że myśląc o tamtym, oddalasz się od swojego męża, a on to wyczuwa i nie ma odwagi czy juz nawet ochoty Cie przytulić?

Gość do majaczka
Napisałaś: Wiem ze by nie zdradzał znam go on nienawidzi zdrady, zdrada to ta z rzevczy ludzkich którą on gardził i nie dopuszczał do siebie takiej możliwości i nigdy nie flirtował z innymi gdy miał mnie, nie zdarzyło zeby sie oglądnął za inną. Weź pod uwagę, że nie zdarzyło zeby sie oglądnął za inną PRZY TOBIE. Mój były tak samo odnosił się do zdrady do momentu, kiedy nie zaczął przyprawiać mi rogów...