Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutkaaaaa

CZY PIJE KTOŚ LUB PIL Z WAS SIEMIE LNIANE???

Polecane posty

Gość własnie wiem ze calamity
albi co ty sie tak mądrzysz kobito?? skad wiesz ze po siemieniu sie nie chudnie?doktorem jestes?a co do linka to przeczytalam juz dawno i wiem ze siemie szkodzi ..no i co z tego??

Gość kozlio ofiatny
albi pozjadala wszystkie rozumy na temat zdrowia:)haha aż dziwne. bo chyba nie jest lekarką. a co do siemienia to po co oferujesz odtłuszczone w tabletach? przeciez siemie pobudza przemiane materi i polecane jest jako dieta wieć odchudza raczej. niema tłuszczu w tym takiego który tuczy napewno!!!!!!!

Gość bo albi jest PEWNA ZE
ma racje:) ale gdyby tak bylo to mogła by udowodnic ze siemienie odchudza ale takiego artykulu nei znajdzie w necie nigdzie . bo wszedzie piszą ze siemie lniane zalecane jest jako dieta.

Gość oświecony
Kurczę- nie piję

ja utylam zbyt szybko---> Mysle, ze nie tuczy i nie ma nic wspolnego z waga, bo moja mama pije i jest otyla, moj brat pije i jest chudy, ja pije i jestem srednia :D Nie jestem chuda :P calamity jest chuda jak szczap---> NIe wiem skad masz takie ifnoo... Ale nie podawaj tu falszywych info na moj temat :P NIe waze 56kg... waze wiecej ;) własnie wiem ze calamity---> Skoro jestes druga osoba ktora tak twierdzi smiem zauwazyc, ze pewnie mam sobowtora. Ale ja nie jestem \"przezgrabna\". Siemie pije, bo mnie brzuch boli :O

Gość calamity kochaniee
calamity kochanie kiedys pisaasl o sobie ze masz wzrostu 170 i waga 56 kg stad takie info.

Gość siemie odchudza i to chyba
jasne jest wg mnie !!!

Gość calamity jak cie brzych boli
to troche dziwne jest bo powinnas isc do lekarza a nie pic siemienia. moze masz wrzody albo refluks..dziewczyno szybko do lekarza idz!!!

Napewno nie bylam to ja... ALbo sobie jaja robilam, choc nie przypominam sobie :D Czasem pisze, ze jestem piekna, madra i zgrabna... Jesli to byl post z rodzaju takich to od poczatku to konca byl ironiczny :D

Gość calamity kochaniee
no wiesz calamity..:(ładnie tak klamać??:(:(a ja uwierzylam ze masz 170 cm wzrostu ..a ty pewno mala i grubasna jesteś :)haha

Pewnie mam wrzody (ze stresow, heh), a siemie pomaga i mniej boli ;) Bylam u lekarza, nie chcial mi dac skierowania na USG, bo \"za mloda jestem\" :P Ale moim celem zyciowym nie jest umrzec zdrowo :P

nie jestem gruba chyba. Czy na swiecie sa tylko chydzi i grubi?? Jestem zwyczajna, srednia, przecietna, tak jak ustawa przewiduje :P Ostatnia rzecza jaka mysle to czy jestem za gruba, czy za chuda ;)

poza tym nie klamalam, tylko sciemnialam.. Jest roznica :P To pewnie bylo na jakim takim topiku z cyklu \"Mam 175cm wzrostu, waze 45kg, czy jestem bardzo gruba\". No co innego mialam napisac? :D pwowokacja smierdzialo na kilometr!! :D Ale nawet i tak nie pamietam kiedy i gdzie i czy w ogole tak pisalam :P Dowody prosze rzucic mi w twarz! (w postaci linka)

Gość calamity kochaniee
calamity ty jestes mloda??jezu zwariuje chyba..to znaczy zenie masz męza i dzieci jeszcze?? klamczuszko..ach ten net pojebany ..wszyscy tu klamia .. to znaczy ze nie masz kolo 30stki tez:) jezu ile masz lat>?pewno 16 skoro usg ci nie robia:) moja siostra ma 17 lat i juz jej zrobili usg brzucha bo miala wrzody własnie :(

calamity kochaniee---> Kto jak kto ale ja w necie to szczera jestem... Tokikow prowokacji sie nie liczy - poza tym nikt mi nie udowodnil, ze to ja bylam... Nie mam meza, nie mam dzieci. Nigdy nie sciemnialam ze mam. To cytat lekarza byl, ze \"jest pani za mloda\". Pewnie na takiego lekarza trafilam co oszczedza ;)

Gość usg robią przecież mlodym
mi robili a mam 16 latek:(miala mczesto bóle brzusia:(i dlatego:(

Gość SIEMIE ODCHUDZA
PIJCIE CZESTO A SPADNIECIE Z WAGI NAWET 5 KG ZA MIESIĄC..POWAGA!!!

Gość ja pije od miesiaca
i faktycznie chudne mimo ze jem jak świnia.. może to prawda ??

Tokikow = Topikow ;) Pewnie, ze robia. Zalezy od lekarza, czy da skierowanie, czy nie. Mi nie dal ;) Ja mysle, ze chudniecie od czegos innego. Ja pije od daaaawna, a wage mam stala ;)

Gość jasne ze nie..
hahaha ja tez chudne ale napewno nie od tego..przeciez malo tego pije ..

Gość aaaagggaaa
A ja jem takie suche ziarenka bez zalewania wrzątkiem, bo poprostu bardzo lubie je chrupać. \Czy tak możńa

po pracy pojechalam do lekarza oto co mi powiedzial czeste picie siemia lnianego - powoduje spadek wagi ale nie jest to panaceum do zrzucenia kilogramów ja pije bo pomaga mi w peralkrytyce jelit mam nadwrazliwos jelita - nerwowa praca - wiec dlatego pije - mi sie wydaje ze pomaga - choc jak jestem w pracy to juz nie jestem taka pewna tego dziecko moje jest wysokie jak na swoj wiek - wiec smiem twierdzic ze jest chude - widze przeciez jego kolegów z klasy i z podworka nie jestem wegetarianka a moje ziecko nauczylo sie odzywiac same - je co chce refluks niepolega na tym ze sie nie je miesa - co to wogóle za wymysł - refluks powoduje to ze sie cofa tresc zołądka do przełyku lub przewód pokarmowy jest za waski jesli zjesz wiedej to wymiotujesz wiec moj syn jest na tyle duzy ze potrafi sam jesc a jesli napisalam ze jesli ma sie reflux to jest sie chudym - bo znam jedynie mego syna z tym problemem - i tylko on stał sie dla mnie przykładem wszystkich ponad wage chorych na reflux przepraszam

Gość ja tez chce wiedzieć..
o zeszkurwa a mi lekarz powiedzial co innego??co t oza lekarza masz cziken??ze po siemieniu sie chudnie?bez jaj

Gość ja tez chce wiedzieć..
o zeszkurwa a mi lekarz powiedzial co innego??co t oza lekarza masz cziken??ze po siemieniu sie chudnie?bez jaj

no wlasnie bylam u lekarza bo czuje sie nie za dobrze prawdopodobnie mam gronkowca o w pizduuuuuu załamka

jesli chodzi o te odchudzanie to polega to na tym ze pijesz duze ilosci tego siemienia i po prostu masz lepsze wypróznianie, lepsza praca jelit, lepszy poslizg na jednych to dziala na innych nie

ale ja tam za bardzo nie wierze w te chudniecie - choc na tym forum czytalam ze jest to mozliwe