Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona*

czy to jest mozliwe??????

Polecane posty

Gość zmartwiona*

mam pytanie,czy mozliwe jest zebym zaszla w ciaze?????stosuje tabletki pierwszy raz,wczoraj kochalam sie z chlowpakiem a dzis rano zazylam tabletke i krotko przed uplywem 4 godzin mialm rowolnienie,czy mozliwe jest ze tabletki nie zaczely dzialac????pomozcie dziewczyny bo umieram ze strachu plissssssss

nie jesli to bylo jednorazowe wyjscie to nie... nie stresuj sie tak, choc tak na poczatku zawsze bywa.. wszystko bedzie dobrze. ciesz sie seksem pozdrawiam

Gość zmartwiona*
dzieki za odp,boje sie bo dopiero zaczynam z tabletkami. czyli rozumiem ze tabletki zadzialaly wiec nie musze sie zabezpieczac przez kolejny tydzien?????????????????????

Gość a ja jestem ja
Kobieto. Napiszę jakbym była dewotką, ale napiszę. Jestem mężatką, ale nie jestem starą babą, mam 24 lata i powiem Ci coś. Skoro tak strasznie boisz się ciąży, albo nie jesteś pewna chłopaka, to po co uprawiasz z nim sex?? Zadna antykoncepcja nie jest 100%. Kochając się musisz mieć swiadomośc, że jakieś tam prawdopodobieństwo, że zajdziesz w ciąże jest. Czy to tak trudno żyć jak człowiek normalny?? Ja kochałam się pierwszy raz mając 22 lata z mężczyzną, którego kochałam i byłam pewna. Obecnie jest on moim mężem i jest super. Ludzie, nie uprawiajcie seksu, jeśli nie jesteście pewne partnera.

Gość zmartwiona*
ja jestem pewna sowjego chlopaka i planujemy razem wspolna przyszlosc,ale jeszce teraz nie chcialma bym zachodzic w ciaze najpierw chce skonczyc studia !

Gość spokojnie to tylko awaria
Łał:)A ja jestem mężatką,też nie starą babą(wciąż,niestety,w wieku prokreacyjnym)mam dwoje dzieci i mam świadomość,że więcej nie chcę.Choć pewna jestem związku z moim partnerem.I co miesiąc mam stresa,mimo tabsów a teraz spirali.Daj spokój,przecież to nie pyta niewyżyta małolata,tylko ktoś,kto z antykoncepcji zdaje sobie sprawę. Ps.Kochałam się w wieku lat 21 z facetem,który nie został moim mężem.

Gość a ja jestem ja
Wydaje mi się, ze chyba dość obsesyjnie podchodzisz do tematu. Ja też byłam na studiach i całkiem niedawno je skończyłaś. Jeśli napewno wierzysz w Waszą wspólną przyszłość i ufasz chłopakowi, to pzrecież jakoś poradzilibyście sobie. Wydaje mi się, że nie byłoby takiej paniki gdyby to np. był narzeczony lub mąż, mylę się??

Gość a ja jestem ja
do "spokojnie, to tylko awaria". Zwróć uwagę na to, że Ty już masz dzieci i to dwójkę. Ja też inaczej spojrzę na sprawę, kiedy już będę mieć dzieciaki i nie będę chciała mieć więcej. To zupełnie inne etapy w życiu. Myślę poprostu, że dziewczyna, która jest dorosła, ma kochającego faceta, którego jest pewna, nie panikuje przed każdym okresem, ale najwyraźniej jest inaczej:)

Gość spokojnie to tylko awaria
Czasem sex się uprawia,bo tak jest i już.Autorka zadbała o antykoncepcję,co się chwali.A niekoniecznie to jest akurat ten jeden,jedyny na wieki.Chciałoby się czasem,ale nie zawsze bywa. Najwyraźniej nie zawsze chce się,aby facet z którym sypiasz był ojcem Twoich dzieci.Trochę dla mnie to swawolne obyczaje,ale tak teraz bywa.Zresztą,chyba zawsze bywało.

Gość a ja jestem ja
no cóż...Jestem innych poglądów. Ja chciałam aby tak się stało w moim życiu, że będę się kochać z tym, z którym będę chciała pzrejść przez życie i tak się też stało, z czego bardzo się cieszę. Dla mojego męża też nasz pierwszy raz był jego pierwszym razem. Szczerze mówiać, polecam wszystkim taki układ, ale oczywiście każdy człowiek podejmuje swoje decyzje;) Pozdrawiam

Gość BeYbe22
jesstem za.. osoba powyzej.. jmam taie sae poglady.. jai moj przyszly maz jestesmy 1 partnerami i nie poszlabym z nim do lozka a ni on ze mna nie wiedzdz ze to wlasnie ja ..i chce miec z nim dzieci..

Gość swingers
Dziweczyny cieszcie się sexem ile się da.Pamiętajcie by nie poddać sie rutynie bo wtedy będzie wam ciężko utrzymac samca przy boku;-).Wiem, ze dla niektórych bliskość i miłość drugiej osoby jest najważniejsza.Wtedy jesteśmy naprawdę dopełnione....ale nie oszukujmy się.Wielu tych co to byli z kimś pierwszy raz i potem dalej kroczą przez życie, chcą skosztowac tego z kimś innym dla samego nawet porównania.Pamiętajcie że dla facetów sex jest sposobem wyrażania uczuć a więc jest dla nich ważny.Pozdrawiam

Gość Tabletkowiczka
ja jestem zdania ze sex tylko z facetem z ktorym sie chce spedzic reszte zycia ma najwiekszy sens. to ze ktos nie kocha sie od razu nie znaczy ze cos traci, przeciez po slubie jest jeszcze mnostwo czasu zeby sie nacieszyc sexem