Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikke

Pochwalcie sie swoimi obraczkami!

Polecane posty

Gość ożesz qrde
łeee tam, lepiej mężem się pochwal! Wklej zdjęcie to z przyjemnością go ocenimy :P

Gość nikke
Bardzo chetnie, szkoda tylko ze nie mam na kompie jego zdjatka...heheheh A przystojniaczek z niego, byloby na co popatrzeć :P Pzdr

Gość buziaczek159
to że przystojny to akurat nic nie znaczy:-P Ps. Te obrączki są ładne ale trochę mało praktyczne. Zauważ: w tych rowkach będzie ci się zbierać non stop brud od wszystkiego: gotowania, sprzątania itd. Poza tym są grawerowane więc co rok lub 2 trzeba je oddawać do powtórnego grawerowania (czy jak to się tam nazywa, chyba dobrze nazwałam:-) Chodzi mi o to że nie są połyskujące a matowe:-) A poza tym to są ładne ale ja wolę inne, bez wzorów z mieszanką żółtego i białego złota. Tzn mamy takie: z żółtego złota a przez środek przechodzi cieniusieńki pasek białego złota. Są z apartu.

Gość Samantaaa
Ja nie mam zadnego :|

Gość Qra ---
I po co ten topik??? Kto ma ładniejsze obrączki, daj se siana dziewczyno, albo dorośnij, pokazywanie obrączek co za głupota.

Gość mmmaja
a ja mysle ,że fajny pomysl z wklejaniem zdjec obraczek. teraz sa tak rozne , ze az milo poogladac

Gość jak sobie chciałaś pooglądac
to trzeba było wejśc na strone kruka albo apart, a nie głupie topiki zakładac, w których zaraz zacznie sie licytacja pustych lalek , która ma ładniejsze i drozsze obrączki...

Gość do jak sobie chciałaś pooglą
widać że nie wychodzisz za mąż bo tyle w tobie zawiści o głupie obrazki obrączek. Ja wychodzę za mąż za rok więc chętnie bym sobie pooglądała, co mi szkodzi. Tym bardziej że jeszcze nie mamy obrączek.

Gość jak sobie chciałaś pooglądac
i tu sie mylisz ... wychodze za mąż 6.01.2007, gdyby tak nie było to po co miałabym niby wchodzic na dziła "śluby i wesela"?! tylko nie rozumiem jakie to ma znaczenie... i ty tez jak chcesz pooglądac to zajrzyj na strony, które podałam... mnie chodziło tylko o to, ze tworzenie takich topików nie ma sensu bo predzej czy poźniej zaczyna się na nich licytacja, która ma ładniejszy (czytaj droższy pierścionek czy obraczkę...)

Gość nie prawda jeszcze
nie widziałam przechwalanek która ma droższy. Był tylko topik o pierścionkach zaręczynowych i tam były tylko fotki pierścionków. Ja też wkleiłam swój i co z tego. Pooglądałam sobie inne równie ładne.A że znajdzie się zawsze jakaś czarna owca lubiąca pokazać cenę to inna sprawa. Na każdym topiku tak może być.

Gość tyś się nażara bani albo co
wali mnie i jeb.. jaka masz obraczke i nie musisz sie chwalic bo niestety ale masz nasrane w głowie fest nasrane i źle wymieszane

Reign - ładne obrączki, zwłaszcza Twoja, tez taką chciałam, ale po przymierzeniu okazało sie że akurat na moim palcu wygląda okropnie, więc zrezygnowałam z niej.

Gość przestan juz
z ta nachalna reklama tego jubilera!!!!!!!!!!!!