Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow jakaś

Czy ja jestem nienormalna??

Polecane posty

Gość znow jakaś

Witajcie:) Zastanawiam się, czy jestem normalna. Subię sex, choć nie za często, ale jak już mam ochotę, to jest super:) i do puki byłam studentką, a mój mąż był moim chłopakiem, to dbaliśmy bardzo o anty (gumki). Teraz jednak, odkąd jesteśmy małżeństwem, zdarza się się kochamy się bez zabezpieczenia. Mam pracę i wiem, że teraz nie powinnam zajść w ciążę, bo to dopiero początki, ale jakoś sex bez zabezpieczenia podnieca mnie bardziej niz z zabezpieczeniem.:)

Gość wcale nie
rozumiem Cie ja na poczatku z moim chlopakiem uzywalismy gumek a potem raz na samej globulce uwazalismy ibyly to me dni ie plodne i od tamtej pory poszlam po anty tak nam sie spodobalo jestesmy 1 partnerami wiec nie mialam obaw apo 2 pekla nam czasem gumka i mialam chyba obtarcia po gumie

Gość malinka177
to normalne,że sex bez zabespieczenia daje nam wieksza przyjemnośc,ja na początku ze swoim chłopakiem uzywalismy cały czas gumek,a terazz tego nie robimy,tylko w dni płodne unikamy sex-u lub sie zabespieczamy

Gość ewkamarchewkaaaa
ladna_laska_wawa stosunek przerywany??

Gość i co jeszcze
3 lataaaa???? to ja zaczelabym sie zastanawiac czy bezplodny nie jest ktores z nassssss