Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydona ghgfgffg

Nadwaga i sex z chlopakiem z niedowaga

Polecane posty

Gość zawstydona ghgfgffg

mam problem.poznalam chlopaka i bardzo go kocham,ale jest problem!mam nadwage a on niedowage ja mam 1.160cm i waze 92kg.a on ma 185cm i wazy 59kg!czeka nas ten pierwszy raz a ja sie wstydze rozebrac!!!!!!A na dodatek nie moge ogolic sobie cipki bo jej nie widze a mam krzaki miedzy nogami...Pomozcie mi co mam zrobic dla mnie to powazny problem!!!

Gość jesienna pogoda
Może niech on Cię ogoli ? To może być świetna gra wstępna :)

Gość to ...
podstaw sobie lusterko i zobaczysz cipkę, a potem się ogolisz i do łóżka... Tylko nie na jeźdźca bo go zgnieciesz...

Gość atma666
jeśłi to nie prowokacja. to ja mam taki sam problem z tym że ja waże 75 kg przy wzroście 165 a mój chłopak 60 przy wzroście 180, i chyba dlatego przestał mnie pragnac:(

Gość zawstydona ghgfgffg
No dzieki bardzo , ja juz schudlam 20 kg bo mam dobrego lekarza , i lekarz mi polecil seks bo niby to dobry sport na spalenie kalorii

Gość to ...
zrób coś z sobą... Przejdź na dietę, albo zacznij uprawiać jakiś sport, możesz chodzić razem z nim na basen... Poprawisz kondycję i zbliżycie się do siebie...

Gość zawstydona ghgfgffg
Ale ja sie wstydze nawet w stroju kapielowym... A diet juz mialam tyle i nic nie skutkuje , poza tym ja nie umiem plywac....Mialam taka diete ze na rano mialam jesc drożdzwoki a na obiad czipsy a na kolacje nic ...Taka diete przepisal mi moj lekarz ! bylam rowniez juz u psychiatry ktory mi powiedzial ze mam uwierzyc w siebie nic nie pomoglo

Gość już chciałam ci poradzić
bo sama mam kobiece kształty i chudego faceta, ale... spadaj na drzewo (a raczej na krzaki :P ) pryszczaty, smarkaty prowokatorze :)

Gość to ...
zawstydona ghgfgffg ----> co to za facet, który myśli tylko o sobie... Przykre, ale jest z Tobą bo mu robisz dobrze... Każdy facet, który kocha chce zrobić dziewczynie przyjemność...

Gość zawstydona ghgfgffg
To nie jest proowokacja , nie chcialabys widziec mojego zdjecia malpo ty jedna , ty grubiasie :P idz se czipsa przegryzc

Gość to ...
zawstydona ghgfgffg ---> z tego co wypisujesz to robisz sobie jaja, radź sobie sama... Powodzenia....

Gość to ...
Fitnesska ---> Ty masz nierówno pod sufitem... Kulturystyka??? A może sterydy???

Gość zawstydona ghgfgffg
Ty j estes madra masz cyce jak dzwon , dupe jak u modelki i nogi jak u zyrafy i sie cieszysz latwo ci powiedziec moj chlopak to moj kuzyn tak go poznala na urodzinach... A tak opoza tym to w ogole z domu nie wychodze tyu se zyjesz dobrze a ja???

Nie mogę uwierzyć! Wy naprawdę radzicie temu durnemu małolatowi - onaniście. :D Ludzie, czy Was już naprawdę obrali z rozumu? :D Gówniarzu, gruba nie jestem, jestem kobieca. :) Monika Bellucci, Salma Hayek, kojarzysz? Taki typ budowy. Seks jest cudowny, szczególnie, że mój miły nie gustuje w patykach, a wręcz przeciwnie. :P A Ty co najwyżej możesz sobie konia zwalić pod jpg., więc już się tym zajmij i nie truj ludziom dupy marnymi prowokacjami. :)

Gość hmmm dziwne to trochę
Mój maż ma 188 i waży 93 kg, ja mam 168 i ważę 63 i czasem się zastanawiam, czy nie jestem zbyt tłuściutka??

Gość Gówniarzu...
... lepiej idź odrobić lekcje, bo jak mama zobaczy co robisz to do konca życia będziesz siedział w domu....

Melizka, rozejrzyj się może, czy Ci gdzieś mózg nie wypadł, zanim zaczniesz komuś doradzać. :P Innych to też dotyczy. Przecież to prowokacja na poziomie idioty. :) Dziewczyna z powodu tuszy nie widzi swoich "krzaków" między udami, dieta na mrożonkach i chipsam od lekarza... Tu nawet myśleć nie trzeba, żeby się nie nabrać, ale widzę że zawsze znajdą się tacy, co łykną dosłownie wszystko. :P

Gość hejowa234
Pewnie chlopak przystojny i ladny... na co oni leca ci faceci... biedny jego fiut... Uważaj na jego jądra :)