Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaaba

poradźcie jak wiecie

Polecane posty

sluchajcie, mam pytnie. Jestem na tabletkach anty. Ale ostatnie opakowanie zgubialam jak bylam gdzies posrodku niego, zrobilem wiec przerwe 7 dni i zaczelam nowe. Teraz skonczylam to nowe i czekam na okres. Ale ostatnio ciagle chce mi sie siusiu, latam do ubikacji 3 razy czesciej niz zwykle. czy moge byc w ciązy???

Gość Beybeee
no jest duze prawdopodobienstwo to nie moglas ie robic tej przerwy tylko zaczac bac z nowego listka yle ile by ci z tamtego zostałoooooooo???????????//

no wlasnie nie mialam nowego opakowania i nie mialam tez kasy. No nie wiem, ale w tej przerwie dostalam okres jak zawsze. i w ciagu tej przerwy nie kochalam sie wcale, dopiero jak zaczelam brac nowe opakowanie. Naprawde moge byc w ciazy??? Kierowalam sie tym ze przeciec chcac zmienic termin okresu mozna skonczyc wczescniej opakowanie i i wczesniej zaczac nowe, wiec...

a czy takie czeste latanie do ubikacji moze byc objawem ciąży juz w pierwszych tygodniach???

Gość Beybeee
moze byc... ale jak sie skraca to trzeba sie dodatkowo zabezpieczyc przeciez a Ty sie kochalas a pozostaje pytanie do konca?? sie kochalas? bo jak tak to ja bym zrobila test

kurde, no wlasnie nie. Tak to tylko tabletki, wiesz nie pomyslalam ze tak moze byc. To teraz mam do myslenia. W niedziele powinnam dostac

Gość Beybeee
no jesli do konca to zrob test..jesli nie a ktore to juz opakowanie tych tabletek jesli np 6/7 to male prawdopod bo jestes nafaszerowana tymi tabletami jesli oczywiscienie do konca..

Gość Beybeee
jesli minelo 2 tyg to mozesz zrobic test

to dzieki wam bardzo za rady, ale poczekam do niedzieli moze dostane. Jesli nie to kupie test,dzieki

Gość Beybeee
heh wam??/ jak ja sama odp:) hhe no mozesz poczekac ale wolsz sie stresowac?