Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopka

uciekam od wlasnej namietnosci i wyzbywam sie swojej seksualnosci

Polecane posty

Gość kopka

Nie robie nic aby podobac sie facetom. Zyje, pracuje, bawie sie i nie zajmuje sie puszczaniem oczek do mezczyzn. Chyba duzo trace bo jestem zamknieta we wlasnym swiecie. Rozmowy o seksie, seksownych ciuszkach sa mi obce. Czytanie stron w gazetach o milosci jest mi obce. Zyje tak jakbym nic nie wiedziala o sferze uczuciowej, I tak juz od wielu lat... Cos jest ze mna zle? :(

Gość kopka
stanczyk ale czasami brakuje milosci w naszym zyciu:( Wczoraj bylam na dyskotece i jka zawsze ubralam sie, umalowalam ladnie, spryskalam perfumami, siadlam , pogadalam, potanczylam. Inne dziewczyny siedza z facetami, rpobuja ich poderwac a ja jakbym siedziala obok, za sciana. tak tez mam w pracy, na spotkaniach towarzyskich, wakacjach. Tak jakbym nie byla kobieta.

Gość kopka
ale nie o to chodzi, ze mezczyzni nie zwracaja na mnie uwagi... problem w tym, ze ja nie wiem czy ktos patrzy na mnie bo mnie to nie interesuje:( Sacze drinka i tyle.

Gość ja mam 21 lat
i nigdy nie byłam zakochana, dziwne?

Gość kopka
stanczyk, witaj w klubie

Gość kopka
i zakrecona chyba tobie zazdroszcze moje kolezanki oprocz pracy , studiow , interesuja sie tez spotkaniami z mezczyznami. Opowiadaja czasami swoje perypetie a ja tylko slucham i wszystko jest mi obce.

Gość kopka
a ja nawet nie wiem czy sie podobam bo nie wysylam zadnych sygnalow i nie patrze nikomu w oczy:( tak jakbym byla nie z tego swiata

kiedy ... zaczynam myśleć nad tym jaka jestem beznadziejna ;) ... ... dochodze do wniosku , że moje problemy to pryszcz w porównaniu .....z tym co przechodza inni ludzie.... [chociaż w środku jestem samolubna egoistką :( ] ... takie myslania minimalizuje moje problemy ...