Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam inny problem

dlaczego matki są zazdrosne o własne córki ?

Polecane posty

Gość mam inny problem

Poproszę o przeczytanie i ewentualnie o komentarz . Zastanawiam się czy nie zalożyć tematu pod tytułem , dlaczego matki są zazdrosne o własne córki , dlaczego matki robią swoim córkom na złość , dlaczego nie pozwalają swoim córkom na ich własne życie , dlaczego kobieta ( po studiach ) nadal musi słuchać swojej Mamusi i co powie Mamusia to jest święte ? Byłem tylko potrzebny dla pewnej kobiety jako reproduktor , ona wiedziała że jestem kawalerem i dobrze zarabiam , ona chciała mieć dziecko , więc urodziła syna , chciała abym dał dla dziecka nazwisko , więc dałem nie chciała ślubu chciała pieniądze na wychowanie dziecka , dostawała .... wieczorami po pracy przyjeżdżalem aby dzieciaka zobaczyć ale teściowa mnie ciągle wyganiała , miała pretensje, że za późno przyjeżdżam, że budzę dzieciaka , że one kobiety sobie poradzą , żebym nie przyjeżdżał, ponieważ budzę dziecko , podały mnie konto bankowe , gdzie muszę wpłacać forsę na dziecko , wpłacałem , spóźniłem się z wpłatą i od razu podały mnie do sądu o alimenty , wpłatę uzupełniłem ale kobiety nawet tego nie sprawdziły , w sądzie pokazałem , że wpłaty wpływają , sprawę o alimenty załatwiłem ugodowo . Matka ustawiła córkę wspaniale , mają to co chciały oraz alimenty , skoro chcą być razem to nie będę przeszkadzał , nie muszę tam bywać skoro mnie nie chcą . Ta kobieta nigdy mnie nie zaprosiła nawet na obiad , nigdy świąt nie spędzaliśmy razem Dziecko się urodziło i ponoszę odpowiedzialność ale nadal jestem sam na własne życzenie Bardzo mnie martwi, że nadal w Polsce jest i żyje tak wiele kobiet uzależnionych od swoich Matek , matki nie pozwalają na wiele swoim córkom, córki są trzymane krótko , matka rządzi i wyrządza córce krzywdę ale to dla jej dobra jest w jej mniemaniu .

Gość misica
Jakby Cie ta córka bardzo kochała to matka nic by nie zrobiła. Dlatego nie miej zalu do matki ale do córki. Poprostu Cie oszukała

Gość a kochasz ją
???