Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzechowa24

bol brzucha w ciazy- nie podbrzusza... doradzcie- prosze

Polecane posty

Gość orzechowa24

hej jestem w 8 tc ... do tej pory bylam zaniepokojona bo procz olbrzymich piersi nie dolegalo mi zupelnie nic.. potem zrozumialam ze z tego trzeba sie cieszyc.. ale dlugo sie nie pocieszylam.. dzis w nocy mysalam ze wykituje doslownie.. skrecalam sie z bolu.. nie wymiotowalam.. bylo mi niedobrze... ale nie az tak zeby wymiotowac... bolal mnie brzuch.. zoladek.. strasznie bolal.. potem bol byl na calym brzuchu.. glownie zoladek i wokol pepka... sama nie wiedzialam co mnie boli wlasciwie.. bylam przerazona.. czy to poprostu objaw ciazy czy mam sie martwic?? z gory dziekuje Wam za rady i oppowiedzi

Ja tak miałam w 4 tc.Myślałam że to zatrucie a to był pierwszy dzień okropnych mdłośći. Ale dobrze by było gdybyś skontaktowała się z doktorem bo to może być coś powazniejszego.W ciąży lepiej dmuchać na zimne.

Gość orzechowa24
dzieki sylwka:) ja mam mozliwosc wlasciwie tylko zadzwonic do lekarza.. ale jak zadzwonie to jestem pewna ze uslysze ze to normalne..:O kurcze wychodzi na to ze jestem nielicznym przypadkiem:( naprawde zadnej z Was nie bolal potwornie zalatek- brzuch w ciazy??