Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bepolaania

BIKINI DEPILACJAAAAAAAAAAAAAA

Polecane posty

Gość bepolaania

Dziewczyny czym depilujecie linie bikini? Co stosujecie na podrażnienie?Czy znacie jakies sposoby na pojawiajace sie krostki po depilacji?Ja używam depilatora ale wloski pojawiaja mi sie juz po tygodniu.Nie wiem czy przeprowadzam depilacje w niewlasciwy sposob czy takie mam predyspozycje.Z wyczytanych informacji wiem ze wlosy do depilacji z reguly odrastaja po kilku tygodniach.Jak jest w waszym przypadku?

Gość Kingasek
To co piszą producenci depilatorów nie do końca jest prawdą gdyż włosy po depilowaniu odrastają już po tygodniu, nie po 4. Zależy to również od urody, jednym dziewczynom odrastają szybciej innym później. Ja mam ten sam problem co ty, po tygodniu już odrastają mi włoski.

Gość aaa21
mnie tez odrastaja po tygodniu pomimo iz depiluje sie od dwóch lat.Niestety trzeba sie do tego przyzwyczaic,lepsze depilowanie co tydzien niz golenie codziennie

Gość ciorno
jest juz taki temat DEPILACJA INTYMNA ja polecam paste cukrowa tanio, bez podraznien wystarczy na ok. tydzien jak macie kase to laser

Gość ciorno
bo nie umiecie robic to wam nei wyszla skoro pisze ze jest dobra znaczy u mnei dziala tylko trzeb aumiec dobrze sazrobic

Wcale nie bujda, ale nie każdemu wychodzi to fakt, ja kupiłam gotową na allegro. A z depilatorem to jest tak, że wloski odrastaja po tygodniu dlatego, że nasze wlosy są w różnych fazach wzrostu!

Gość gf
to daj przepis jak zrobic paste cukrowa?? (tak zeby wyszla)

Gość do ciorno
to daj dobry i dokładny przepis na tą pastę tak żeby wyszła NAUCZ NAS jak to sie robi

Gość ciorno
SAMA SIE NAUCZ przepis jest łatwy CHODZI O WPRAWE wystrczy ok.szklanki cukru sok z pol cytryny 1/4 szklanki miodu troche wody i gotujesz poszukja na roznych forach przepisy sa caly sekret to umiejetne gotowanie tej papki a do tego trzeba dojsc metoda prob i bledow wiec do garow! i probowac