Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade z kolega

JAK TANCZYC??? blagam odpowiedzcie wszybko

Polecane posty

Gość jade z kolega

chodzi mi o to ze sama jakos tam sie jeszcze poruszam ale ten kolega bedzie chcial tanczyc ze mna i np jak obejmie w tancu w biodrach, to jak ja mam sie wteyd zahocwac? co robic z rekami????? co z nogami? jak tanczyc? zblziyc sie odniego tak zbey go dotykac cialem czy ine? najwazniejsze co z rekami? wiem ze to glupie al enie wiem nigdy nie atnczylam takz chlopakiem i nawet nie widzialam jak inni to robia POMOCY

Gość obejrzyj sobie taniec z
gwiazdami

Gość podpatrz jak tańczą inni
powiedz, że chcesz się czegoś napić- a nie od razu na parkiet jak będziecie na tej dyskotece.... kup sobie coś, albo nich chłopak ci kupi- nie wiem jaki tam macie układ..... i poobserwuj tańczących....

Gość jade z kolega
dzieki boze ale co z tymi rekami i cialem jak bedziemys zybko tanzcyc a onz acznie mnie dotykaC?

Gość jade z kolega
:(

Chciałabym mieć takie problemy... Poprostu wczuj sie, poczuj rytm, poczuj taniec i tańcz. Rece same powędrują tam, gdzie powinny, nogi same Cię poniosą. Jeśli w miarę umiesz tąńczyć, to nie masz się czego bać. Z reguły tańce z partnerem wychodzą lepiej, niz taniec samodzielny.

Pamiętaj, żeby po trzecim wolnym obciągnąć mu z połykiem. Jeśli zrobisz to wcześniej - przestanie Cię szanować, jeśli później - rzuci. Jeśli tego nigdy wcześniej nie robiłaś - nie panikuj, popatrz jak to robią inne i powtarzaj dokładnie te same czynności :classic_cool: