Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snr

Wymyśliłam sobie chłopaka...

Polecane posty

Jest idealny. Czuły, kochany, męski, ładny, punktualny, wyrozumiały... Założyłam mu nawet gadu i wyobrażam sobie różne scenki z nim i moim byłym w roli głównej...Wiecie co? Chyba zwariowałam:P

Gość PCT
na pewno zwariowałaś :o

Gość mam to samo********
i tez wyobrazam sobie rozne scenki z wyimaginowana postacia :D

Gość mam to samo********

A więc jednak zwariowałam:P Skoro nie mogę mieć realnego (były mnie zraził:P) to może chociaż wymyślony, żeby nie zdziczeć:D

Heh:D Ale przecież nikomu się krzywda nie dzieje, a wszyscy są zadowoleni;) Ja mam swojego chłopaka, a psychiatra liczy zyski;)

A pozatym to bardzo odstresowuje;)Polecam na jesienne smutki;)

Gość mam to samo********
no i ma zawsze dla mnie czas, zawsze ladnie pachnie, robi co tylko zechce :D jest super

Gość rozumiem Cie świetnie
też kiedyś wymyśliłam sobie, samotnie mi juz było na świecie, a to pomagalo

Gość nie przejmuj sie..
to tylko schizofrenia..

"założyłam mu nawet gadu" - tym mnie rozwaliłaś :D a poza tym to cóż złego w wyimaginowanych przyjaciołach? Pozdrawiam was oboje :)

Gość ty już zdziczałaś
:D

Gość hehehehehehheheheheheheee
i to jest dowód na to, że kobieta jest samowystarczalna :D:D

Kiedyś miałam tak samo jak koleżanka mnie poznała mnie ze swoimi kolegami-siatkarzami.Zaraz zaczęłam czuć się jak gwiazda filmowa,chodziłam po domu,przebierałam się komponowałam stroje jak na jakąś galę filmową i uczyłam się hollywoodzkich uśmiechów i póz do zdjęć.Ale ja byłam głupia hehehe :O

Gość yyyyyehhhhh
Wymyśliłam cię nocą przy blasku świec, nauczyłam się ciebie po prostu chcieć. Wystarczyła mi chwila niewielka, byś imię miał, byś po prostu się stał. Wymyśliłam cię z cienia, nim nastał świt, powierzyłam się niemal aż po sam wstyd. Nie wahałam się ani minuty, byś imię miał, byś nareszcie się stał. Dobrze wiem, co oznacza samotność, osobna noc, osobny dzień... Gdy samotność dokuczy zbyt mocno, niech dzieje się co chce, co chce! Wymyśliłam cię w gniewie na parę chwil, nauczyłam się ciebie - no cóż, to styl. Nie wierzyłam w to ani przez moment, byś imię miał, byś naprawdę się stał. Pomyliłam się - tak przecież bywa też, wymyśliłam cię, więc zostań - jeśli chcesz. Wystarczyła mi chwila niedługa, byś imię miał, byś na zawsze je miał. Dobrze wiem, co oznacza samotność, osobna noc, osobny dzień... Gdy samotność dokuczy zbyt mocno, niech dzieje się co chce, co chce! Pomyliłam się - tak przecież bywa też, wymyśliłam cię, więc zostań - jeśli chcesz. Wystarczyła mi chwila niedługa, byś imię miał, byś na zawsze je miał.

Gość weeesna
tez tak robie, mialam juz 3 wymyslonych, ale opoiwadam o nim w dodatku innym i nie mowie ze jest wymyslony:D jakby sie ktos dowiedzial....

Gość mari-onetka
ja tak miałam jako dziecko.. eh wieczna marzycielka :D:D ale wtedy gadu nie było :-P

Gość ja też hehehehee
też sobie wymyśliłam ale dlatego żeby wszyscy przestali sie mnie czepiac że jestem samotna

Gość Juvciaa
Jak mu dałaś na nazwisko :P