Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wiedizeć jak to jest

pierwszy okres po porodzie

Polecane posty

Gość chce wiedizeć jak to jest

jestem już 13 miesięcy po porodzie i jeszcze nie maiąłm okresu.Na początek stosowałam zastrzyk anty. gdzie gin poinformował mnie że w czasie przyjmowania tego zastrzku moge okresu nie mieć.Miesiąc temu przeszłam zastrzyku na tabletki cilest gdzie ostatnią mam połknąc 9 października gdzie w czasie tej przerwy mam dostać okres (jeśłi nie dostane zostanie on wywołany) mam pytanie czy pierwszy okres mieliście bardzo obfity(co mnie wręcz przeraża) oraz czy mieliście regularne.Dziękuje za odp

też jestem 13m-cy po porodzie i nie mam jeszcze okresu,stosuję cerazette,ale poprzednim razem dostałam okres po 10 m-cach i lało się ze mnie okropnie ,chyba organizm musiał się wyczyścić za miniony czas.

Gość chce wiedzieć jak to jest
dziękuje za odzew.Te krwawienie mnie przeraża.A może za dużo się już nasłuchałam???? może ejszcze ktoś się wypowie

Gość ewreer
ja pierwszy okres po porodzie przezylam super :) wogole nic mnie nie bolalo (wczesniej umieralam z bolu, oczywiscie bez tabletek ani rusz) krwawienie trwalo 5 dni a nie 8 niedlugo mam dostac 7 juz okres, ale ostatnio zle przezylam :( strasznie mnie bolalo, mam nadzieje ze to byl 1 i ostatni taki bolesny okres po porodzie :)

Gość a ja mam takie proste
pytanie - czy komuś wręcz przeciwnie po porodzie poprawił się okres tzn czy jest mniej bolesny,mniej obfity ,krótszy niż przed porodem?

jestem 7 tyg po porodzie i wlasnie wczoraj dostalam okres, a jak to jest z taletkami anty, trzba je brac z pierwszym okresem po porodzie czy mozna z drugim?

ja na początku miałam zastrzyk i gin nie kazał czekac na okres,od miesiąca jestem już na pigułkach i musiałam wziąśc pierwsza kiedy skończy mi się ,,ważnośc zastrzyka\" ,dziś miałam ostatnią tab. teraz czekam na okres