Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmamma

kurcze - nie podoba mi sie zadne meskie imie...

Polecane posty

Gość noe
co do imion to kazdy ma swój gust ja tez myslałam ze bedzie dziewczynka ale jest PATRYK miał byc tez kacper nie ma sie co sugerowac innymi wazne co nam sie podoba i zeby pasowało kiedys ogladałm 'rozmowy w toku'o imionach i mówili zeby wystrzegac sie niezrecznych połączen typu SYNTHIA KIEŁBASA:) nie ma co podazac na siłe za moda mi sie podobał PATRYK a jak urodze dziewczynke to bedzie PATRYCJA:) pozdrawki

Gość noe
kolezanka nazwał syna OLaf podobno na czasie .....średnio mi sie podoba

Gość a takie
...Konrad,Dawid, Eryk wspomialaś o Eryku, dlaczego ludzie reagują usmiechem, to przecież oryginalne imię

Gość Eryk mi sie nie podoba ale to
kwestia gustu Mi natomiast podobaja sie: Antek (jak bedzie synek to tak go wlasnie nazwe!!), Aleksander, Mikołaj (siostra nazwala tak swojego synka!!), Filip i Igor Ewentualnie Iwo jest jeszze fajne :)

Gość Beata36
Ja w listopadzie urodzę dziewczynkę,ale przez cały czas myslałam o chłopcu.Gdyby sie urodził chłopiec nazwałabym go Adam-zdrobniale Adaś.

Gość Onaaaaaaaaa
a imię mojego synka przyszło przypadkiem. Mąż położył mi rękę na brzuchu i spytał co tam mam (nie znaliśmy jeszcze płci) a ja mu odpowiedziałam, że maćka (tak się mówi czasem na duży brzuch). Potem jak się okazało, że to chłopak to nie wyobrażałm sobie innego imienia niż... Maciuś.